Thursday, 19 September 2013

Kalau Aku Combine Jew Boleh Tak..?

Hahahaha... Tajuk pun dah taw malas kan...? Lately ni memang aku xbukak langsung blog aku... Tapi blog orang rajin pulak aku bukak.. Mungkin sebab tu aku xditakdirkan menjadi penulis kot... wahahahaha... Ekcelli, banyak n macam2 cite aku nak share dengan korang tapi skunk ni, aku sendiri dah lupe yang mane 1 aku patot cite dulu...kehkehkeh...

Ok, kite start dengan cite Sang Puteri aku ek.. Anggun dah besar skunk n dah macam2 perangai yang buat aku cukup bahagia n mental kadang2..wahahahaha.. Kalau korang adew anak yang bijak terlebih macam Anggun, korang akan paham apew yang aku maksudkan dengan mental... Tapi aku cukup bahagia dengan sume tu.. Tengok c Anggun ni yang makin ari makin bijak, memaksa aku berpikir lebih dari biasa supaya aku berada selangkah di depan Anggun... She's unpredictable okay...


Umur Anggun dah nak masuk setahun 10 bulan 22 September ni... Dah berlari laju, pandai cakap, pandai menjawab, pandai tanye n pandai pulak tu ajar kite.. Dan yang paling best, Anggun dah pandai naik kuda besar... Die sangat berani macam mommy die.. Nanti mommy hantar masuk endurance k.. Yang kakak sangat girly.. Nak yang cantik2, lembut2 jew.. Sebab tu kakak masuk Ballet.. Sesuai dengan jiwa kakak...

Ok... Korang layan dulu gambar2 Anggun k... Adew kelapangan lagi nanti, aku cite pasal lain pulak...hehehehe...





4 comments:

Mila Ahmad said...

Anggun memg cumel dan bijak...
suka tengok diaaaaa.

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

Anggun dah besar makin cantekkss,,heheh smoge jd ank yg bijak n solehah ye sayang

anajingga said...

comeinya Anggun..semoga membesar dgn sihat dan bijak..

anggun said...

terima kasih sume...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...