Thursday, 29 December 2011

All About My New Little Princess

Hmm..agak lame xjenguk blog...Alhamdulillah,pada 22.11.11 yang lepas,aku telah selamat melahirkan seorang baby girl..Anggun Audrey Amani,itulah nama diberi...arini dah 38 ari berpantang...hehehe...rase happy dan bersyukur yang tak terhingga kepada Allah kerana mempermudahkan segala urusanku dan di atas kurniaan-Nya. Dalam berpantang ni aku tak alami apew2 masalah..Anggun pun samew...cume masalah kuning tu bagi aku biasa bagi bayi baru lahir... Cume apew yang aku risaukan skarang,fasa lepas ni..Bile aku terpaksa lepaskan Anggun untuk dijaga oleh pengasuh...huhuhu...




Februari ni jugak,aku akan menyambut anniversarry perkahwinan aku yang pertama...Macam2 yang dah aku rancangkan...tapi kami terpakse sambut lbh awal sbb 20 Februari 2012 merupakan tarikh anniversarry kami dan tarikh tu jugak hari 1st aku masuk keje semula selepas 3 bulan bercuti...So,rasenyew 20hb tu nanti kami akan dinner di area kl jew laa..

2 comments:

maszmadi said...

hah dinner kat KL..... nak kacau daun bleh x... haha

armouris said...

info tentang berpantang selepas bersalin - Cara Bertungku Dengan Mudah Semasa Berpantang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...