Friday, 22 June 2012

Bila Anggun Berposing....

Pejam celik pejam celik dah masuk 7 bln dah si Anggun ni...Nanti taw2 dah berjalan jew dah...dalam 6 bulan lebih ni,dah macam2 yang Anggun pandai bwat...dah pandai golek2,dah pandai menjerit,dah pandai seronok bile nampak mommy die balik keje..Siap pandai set time bile mommy balik keje..sembur2 tu jangan cakap laa...Rambut mommy die gugur pun dah macam orang sakit leukemia...huhuhu...Hmmm..apew kaitannyew anak menyembur dengan rambut mak yang gugur...? tapi tu la yang dikatakan oleh orang2 tua...

                                          Sempat lagi menyembur time amek gambar...


                                                     Ni Anggun tengah geram....


22 Jun genap la umur Anggun 7 bulan... Dah besar anak mommy ni... Alhamdulillah xdew apew2 masalah dalam membesarkan Anggun dan kakaknyew...Dua2 senang nak jage... Anggun dah start gatal2 gusi... Nak tumbuh gigi la tu agaknyew... Tak lame lagi mommy kene kemas la barang2 hiasan mommy atas kabinet tv tu kan.. Skunk ni pun Anggun dah lasak.. Nanti2 xtaw la macamanew...

                                                  Sume bende nak masuk mulut...


                                                   Pandainyew Anggun Posing...


Mommy dah mule berfikir nak beli kek apew untuk birthday Anggun nanti... Dah macam2 yang mommy plan  .. Mommy nak beli gaun untuk Anggun and kakak...Mommy xsabar nak ajak Anggun pegi shopping..

                                                        Pandai Anggun baca buku...




Badan Anggun semakin susut... Anggun dah banyak main skunk ni... Tido pun kejap2 jew...Minum susu kalau betul2 dahaga... Tok cakap,die memang nak ringankan badan die utk the next step pulak...Owwhhh...baru la Mommy taw...



Mommy doakan semoga Anggun akan menjadi anak yang solehah,yang berguna kepada bangsa dan agama... Semoga Anggun berjaya di dunia dan akhirat.. I'm proud to be your mom...

2 comments:

maszmadi said...

ameen.....
lepas ni leh anggun leh main kejar2 ngan mommy yerk... hehe

Anggun said...

Elok jugak tu...xpayah daddy kuar duit hantar mommy g slim world...huahuahua...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...