Monday, 7 January 2013

Apew La Yang Buat Anggun Terpikat Kat......

Haish... Kadang2 aku pun pelik.. Kenape Anggun boleh minat..? Padahal jarang tengok.. Tapi tu la budak2 kan.. Adew bende yang kadang2 kite sendiri x faham dengan minat die.. Tapi aku layankan jew lah... Janji bukan bende2 yang memudaratkan... Nak taw apew die..?

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V


Ni lah die minat terbaru Anggun.. Pelik kan... Slalu gegirl minat yang girly stuff macam Barbie kew, bebear kew, Pooh kew, Mickey Mouse kew.. Ni x, Boboiboy minatnyew.. Pantang nampak Petronas, mesti die tunjuk suruh berenti.. Kalau xberenti, ko dengar la jeritnyew.. Siap nangis bwat suare sedih.. Ati mak manew yang tahan dengar suare sayu anak macam tu.. Tapi mak terpedaya rupenyew.. Berenti jew kat Petronas, Anggun dah start sengih.. Time tu baru aku tersedar, Tipah tertipu rupenyew..hehehe..

Hasilnyew, ni la koleksi terbaru Anggun.. Bile bagi watak Ying kew, Yaya kew xnak.. Die nak Boboiboy jugak.. Xkire la yang petir kew, tanah kew, angin kew, janji Boboiboy.. Haaa... Hamek ko.. Siap sume mak ko hafal.. Anak punyew pasal kan.. Padahal kat umah memang xdew tengok cite Boboiboy ni pn.. Kalau Upin Ipin tu slalu laa.. Mujur la RM20 jew satu.. Kalau RM200 dik, mommy nangis taw..





8 comments:

maszmadi said...

ok ler tu, anak aku minat ngan atromen tau, siap tau atromen mebius, atromen tiga lagi..... harap2 x membawa ke besar la... huhu

anggun said...

wahahaha...anggun kire belum kronik lagi la yew..huhuhu...

Mrs Velentine said...

wah boboiboy..anak2 Mv pun suka

anggun said...

Tu laa..obses gile anggun dgn boboiboy...

Jna marcello said...

skrng mmg bebudak suka boboboi ni..sampai Na pun dah terlayan crita ni kakakakakaa

anggun said...

hahaha...nak kene layan jugak cite ni gayenyew..

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hahah kesian mommy kene layankan ye,,hihih mgkin die nk jd kuat cm boboiboy ni=p

anggun said...

hoih...skunk pun dah cukup kuat utk menjerit,dah cukup kuat melawan mata xnak tdo,dah cukup kuat hantok kepala kat lantai..kalau nak kuat lagi mommy xtaw laa..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...