Thursday, 10 January 2013

Benci Bile Terpakse Memilih..


Wah..msg bos aku pn masuk skali..hahaha


Huh... Patotnyew aku happy tapi ntah lah.. Perasaan dah berbelah bagi pulak... Xsuke.. Xsuke... Xsuke..!! Actually siang tadi mase kat ofis dah dapat msg yang permohonan aku untuk sambung blajar telah berjaya.. Tapi sebab tengah bwat keje time tu, aku pun terlupe.. Dah malam ni baru teringat balik...

Tadi bagitaw En Suami.. N die cakap congrats.. Sambung jew lah.. Tapi aku pulak yang rase untuk apew aku sambung..? Untuk naik pangkat..? Hoih.. Berenti la berangan2... Ko bukan dalam fav list hokay.. Kalau ko dalam fav list, yuran study ko ditanggung beres babe.. Kat opis aku tu berlambak2 grad degree tapi pangkat rendah jew.. Yang master gred 17 pun adew.. Sebab apew..? Sebab ko bukan fav okay...

Banyak yang aku pk n risaukan... Almaklum lah.. Aku ni kan banyak sangat aktiviti yang di luar jangka.. Kalau sambung, payah la aku nak g bercuti, nak g menunggang kuda, manew nak amek lesen scuba lagi... Hadoiyai... PENING taw... Mampu kew otak aku nak terime lagi.. Ko dah 3 series tahun ni taw x..?huhuhu.. Kalau xterime, rugi la pulak sebab dah dapat n mase cume setahun lebih jew.. Class Ahad jew pulak tu... Hoih... Tdo dulu la macam ni.. Moga2 dapat petunjuk dalam mimpi nanti..wahahahaha...

7 comments:

. i . n . a . z . said...

nak cakap congrats juga. sementara anak tengah kecik. baik la sambung belajar. anak dah makin besar, makin banyak plak komitmen, pastu umur pun dah meningkat, nanti laaagi tade mood nak belajar. anyway, u know what's best fr urself. good luck juga dalam emmbuat pilihan

anggun said...

Hehehehe..tq so much inaz..mmg ati berat kew arah sambung...sbb sblm ni mmg dh pk segala kemungkinan..so,mungkin akn sambung rasenyew..

maszmadi said...

wat solat hajat lah linda, moga diberi petunjuk... anywhere congrats jugak... k

anggun said...

tq kak mas..xblh solat..huhuhu..tu yg tggu mimpi jew tu..hehehe

aLyNnZ said...

Congrates linda coz tak mudah dpt peluang cam nie..tp tu lar byk perkara yg perlu diambil kira sblm further study lebih2 dgn status kite sbg ibu..tp kalau hati dh terdetik nk study smula anak masih kecik ni kena grab the opportunities..

Yup..kite bukan dr golongan feberet apa boleh buat..rezeki di tgn tuhan..

anggun said...

Tu la kan kak alyn..igt mmg nk sambung..klu xdew rezeki kt kraftangan,maybe kt tmpt lain...

Mrs Velentine said...

MV belum lagi nak sambung..huhu..buat solat hajat tau dear

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...