Friday, 4 January 2013

Yay..!! Album Anggun Dah Siap...

Hai... Actually, album ni dh siap lame dah tp my photog baru bagi.. Time die nak hantar, aku kat luar kawasan.. Time aku free, die pulak adew job.. Tapi, akhirnya, album ni selamat sampai kat tangan aku.. Lokasi pertemuan di KLCC sebab dekat dengan ofis aku... Wahahaha....

Aku sangat la berpuas ati dengan khidmat yang diberikan oleh En Amirul Bakhri ni a.k.a Mirul Gemok..kehkehkeh... Album cantik n berkualiti.. Nice dealing with u dude.. Yang penting gambar Anggun dalam album tu menunjukkan keceriaan seorang birthday girl...

Pandai ko amek ati anak aku kan Mirul...hahahaha.. Walaupun ko agak allergic dengan budak kecik.. Yew lah.. Ko kan shoot taraf2 model jew.. huahuahua...Tetibe kene shoot anak aku yang name jew Anggun tapi perangai, hoih boleh pitam gayenyew... Apew2 oun special thanx to u Gemok...hehehe..

Layannnnn...


ni muka depan..

ni belakang..

adew la sekeping gambar mommy & daddy..

friend of mine..

suke page ni...

nampak kakak cyg anggun tu..?

8 comments:

Mrs Velentine said...

cantik album ni

maszmadi said...

ha, setaun sekali jerk kan... harap2 taun depan ada la gambo aku dlm album tu... hehe

anggun said...

MV..tq...

anggun said...

hehehe..boleh sajew kak mas..huhuhu

::EIDA:: said...

wawawaaa... omeynya! ida dah lame tak buat photobook... huhuhuu

anggun said...

Ieda pn photog jgk kew..?

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

memang cantik sgt2 kak,,kompom puas hati=) paling suke tgk hanis cium anggun tu

anggun said...

kan peeja..akak pun suke pic tu..natural...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...