Monday, 18 March 2013

Anggun's New Hairstyle

Ni pandangan dari depan..

Ni pandangan sisi...

Lalalalariikkkkk..... Habis sudah rambut Anggun yang ala-ala Kpop sebelum ni... Skunk ni diganti dengan style rambut yang aku tengok samew jew dengan Albert Einstein.. Tiap kali bangun tdo aku jadi xsabar nak tengok gaye rambut apew yang Anggun bwat kali ni...

Tdo lasak kemain.. Tu yang rambut jadi macam2 pesen tu.. Katil aku tu skunk ni memang aku dengan Anggun jew yang bertakhta.. Dedi dah tdo luar skunk.. Nasib baik adew tilam angin tu kan..Kehkehkeh...
Kalau aku letak die dalam cot die tu mau jatuh katil lagi.. Malam2 pandai menyeberang pulak.. Hoih.. Budak ni laa..

Xpew la cyg.. Einstein pun Einstein lah.. Janji Anggun tetap cumel di mata mommy...Kalau jadi bijak macam Einstein, lagi mommy suke..


XOXO

8 comments:

aLyNnZ said...

Haha...still kiut..sama lar dgn rambut danish..kalau br bgn tido tu rambut dh serupe bird nest kiki..

anggun said...

wahahaha..hamek danish..bird nest mama bagi...kakakaka

cik pelangi said...

hahaha... ntah2 mummy dia yg kejekan nih.. ckp anggun lasak plak.. muahahaha..larikkk

anggun said...

xdew makne aku nak kejekan rambut die..rambut die bangun tdo mmg mcm tu..hahahaha

Mrs Velentine said...

tetap comel walaupun rambut mcm tue

anggun said...

hahaha...part mane yg comel xtaw lah...

Ratu Hatiku said...

hehehe..comelnya dia...oklah tu mcm2 pesen rmbut bila bgn tdo...

anggun said...

wahahaha...nak ikat langsung xbagi...biarkan jew mcm tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...