Saturday, 16 March 2013

Tilam Angin Anggun...



Haa.. Nampak tu.. Tempek skali dengan model kecik kat ctu... Actually tilam ni baru beli n baru dipam oleh dedi Anggun.. And dah 2 malam jugak dedi Anggun tdo kat atas tilam ni.. Dedi ajak aku dengan Anggun tdo skali...hahahaha.. Memang x la kan... Anggun asal nak tdo die akan cakap "babam" sambil tunjuk kat bilik aku..

Kalau siang Anggun tdo atas tilam ni laa sambil tengok babytv die tu.. Jangan harap ko dapat nak tengok cite Korea yang ko paling minat kew, apew kew.. Die akan amek remote n suruh ko alih channel 618..

Posisi ni die paling minat..hahaha.



Ok..aku bagi info ckit k...

Harga tilam angin : RM35 - double, RM21 - single
Beli di : Carrefour..

Tilam ni agak2 ko nak bercamping kew, boleh jew bawak.. Kalau balik kampung xdew bilik or lapik nak tdo, pun sangat berguna tilam ni.. *aku slalu mengalami situasi ni ble balik kg time raye..huhuhu* tapi jangan ko lupe pulak bawak balik pam die skali.. Kalau x memang kebas la mulut ko nak meniup bende alah ni..hahahah.. Owh... Lupe lak.. Pam dijual berasingan yew.. Sign off..





XOXO
                 

7 comments:

Ratu Hatiku said...

Mcm menarik jerk.. akk nak belilah :D

anggun said...

hehehe..jd tempat golek2 die kak..

Mrs Velentine said...

auntie nak pinjam boleh??/hehe

anggun said...

hehehe...boleh main lompat2...

Kete Baru said...

Nk beli kt mane ye??

Kete Baru said...

Nk beli kat mane ye??

anggun said...

kete baru..kat carrefour banyak jual..cube lah cari..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...