Thursday, 18 April 2013

Anggun Nak Jadi Kakak Dah...?

Haippp.. Jangan ingat bukan2 k... 100% confirm aku xpregnant.. Kehkehkeh.... Aku taw korang kalau tengok tajuk aku tu mesti ingat aku pregnant kan... No...No...No.. Biar aku lepaskan penat lelah aku dengan Anggun dulu k... Cian Anggun nanti.. Baru setahun lebih nak adew adik..

Nampak tu jari tecik tu...


Bukan apew.. Baru2 ni aku adew bela anak buah aku kejap.. Baru lahir... Aku sajew tengokkan reaksi Anggun bile nampak baby kecik tu... Mase memule nampak, memang die macam agak pelik... Die pandang jew baby kecik tu... Bile aku cakap " tu baby kecik..." Cepat2 Anggun tepuk2 dada die menunjukkan die la baby kecik tu...Hehehe.. Cumel jew gayenyew...

Habis la digomolnyew...


Time baby tu nangis lagi kelakar... Anggun cepat2 lari keluar bilik dengan muke cuak... Hahahaha.. Mesti die pikir, "adew bunyi pulak bende ni?..." Tapi lepas tu aku ajar die untuk sayang baby tu... At first, die cocok jugak pipi c kecik tu... Geram kot... Lame2 die dah pandai sayang slow2 baby tu.. Asal nangis jew, die dah amekkan pampers suruh aku tukar pampers c kecik tu.. Pandai Anggun ni.. Dah boleh diharap... Die bukan stakat amek pampers, die amek wet tissue n bedak skali... Siap mintak nak pegang lagi kalau time aku dukung c kecik tu..." nak..nak..nak..." sambil hulur sebelah tangan die.. Terharu sangat aku tengok Anggun time tu...Tapi tunggu dulu yew Anggun.. Mommy xsedia nak adew baby lagi...

pemilik nama Muhammad Iman Al- Hakim

9 comments:

cik pelangi said...

ahaaa... da bole daa tu.. hikssss

. i . n . a . z . said...

tanjat gegirl tau. ingat u pregnant. tapi kalau ye pun apa salahnya. boleh anggun membesar dengan adik dia sama sama. hikhikhik.

Mila Ahmad said...

hihi...ingat mama anggun pregnant lagi :p

anggun said...

cik pelangi,aku tggu ko beranak dulu baru aku tambah...wahahaha..

inaz..blm blh lg...biar rahim i rehat lame ckit after czer aritu..

mila..blm lagi...dengan anggun pn xmenang tangan ni..huhuhu

cik pelangi said...

tggu aku beranak? mmglaa anak ko lambat dapat adik.. haha.. ok, doakan aku kawen hujung taun ni.. pastu trus mengandung.. amin kan cpt..

anggun said...

hahaha..lambat xpew janji selamat...waahhh..ujung tahun eh...hmmm..tema apew..?nak tempah baju nih..wahahaha

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hahah lau Anggun nk jd kakak pun ape salahnye,kekekkeke

anggun said...

haippp peeja...manew blh lg...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...