Sunday, 7 April 2013

Berhujung Minggu Di......


Yeah... Kalau orang lain memilih destinasi luar KL untuk berhujung minggu,tapi aku memilih hotel sekitar Kota Metropolitan ni untuk spend the quality time with my family.. Nak kew luar kota terase macam malas..hehehe..


Kalau dah pakai shoes, korang boleh bayangkan la brapew km yang Anggun ni mampu ukur jalan.. Time tu, ko nak dokong pun jangan harap laa.. Muke mase mintak pakai shoes, kemain la innocent nyew..


Hah... Kenape pulak c Anggun ni posing xpakai baju..? Time ni kitorang dah bersedia untuk ke swimming pool... Malas nak tukar baju die siap2.. Kang kalau die kencing kang, dah jadi 1 keje aku pulak kan...


Gambar ni yang aku paling suke... Nampak sexy gitu.. Boleh pulak Anggun posing cenggini kan.. Time ni Anggun dah tergedik2 nak terjun.. Kemain lagi menarik tangan daddy die.. Gambar2 kat bawah ni korang boleh tengok macamanew Anggun enjoyed her swimming.. We had a really great weekend...



8 comments:

. i . n . a . z . said...

gamba anggun ngan daddy je. gamba mommynye mana

nadia said...

ololooo omeyynyaaa anggunnn :)

anggun said...

inaz...mommy blakang tabir jew...

nadia..ikot mommy die la tu...wakakakaka

Ratu Hatiku said...

suka tgk muka anggun... cute sgt.. :)

anggun said...

hehehe..kak lynn,anggun boleh berubah menjadi seorang kanak2 yang sangat comel ataupun monster yang sangat ganas..hahahaha

::EIDA:: said...

cekci mekci anggun berbikini yawww.. hehehehhe

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

wah seksinyer,,,comel gitu Anngun

anggun said...

sexy melampau..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...