Wednesday, 10 April 2013

Anggun Tetibe Menangis...

Aku terkejut gile bile tetibe jew Anggun menangis macam tengah sakit.. Aku yang memang gelabah kalau dengar anak nangis ni cube cari punca kenape Anggun menangis sampai macam tu skali.. Sedih, hiba aku dengar suara Anggun macam tu.. Aku kan memang hati kaca...

Aku tengok xdew apew2 pun yang boleh menyakitkan die.. Rupe2 nyew Anggun sedih sebab aku amek vitagen die untuk dibayar.. Hai lah anak... Seriau mommy taw x..? Jangan nangis macam tu lagi.. Mommy ingatkan tersepit kew, terpukul kew..? Eh...? Sampai ati kew nak pukul...? Hahahaha...



Sebelum kejadian, aku amek 2 pek vitagen, 2 botol twister n 1 peel fresh.. Selain tu adew la lagi barang2 umah yang lain yg penuh dalam troli tu... Punyew xmenyempat, Anggun mintak jugak nak minum vitagen tu.. Aku pun amek la 1 bagi die minum.. Sampai la time nak bayar.. Aku pun kuarkan la vitagen die dulu diikuti barang2 yang lain.. Mase amek vitagen die tu, die dah " aih..?" dengan muke dah lain macam.. Aku pun dengan rase xbersalah, kuarkan sume barang dalam troli letak kat cashier.. Elok aku capai barang yang terakhir, Anggun dah meraung.. Hoih.. Sangatlah terkejut.. Die menangis tu macam sakit yang amat sangat.. Nasib baik mak aku adew n dukung Anggun sambil pujuk die.. Mak aku tengok2 jugak kot2 adew tersepit kew apew kew.. Memang xdew..

Sampai 1 sign yang aku memang dah paham sangat.. Die tunjuk barang2 kat cashier tu suruh letak balik dalam troli... Hahahaha.. Aku gelak time tu jugak... Wahai anak, kamu telah merisaukan ati mommy.. Bile dah lepas bayar n barang2 tu sume dah kembalikan kew dalam troli, barulah Anggun senyum..Hehehehe... Anggun.. Anggun...Mommy simpanlah hasrat mommy nak bukak pasaraya... Kalau x nanti Anggun nangis xberenti...hahaha... Sampai kat umah pun macam tu.. Bile aku amek barang2 tu sume especially air vitagen die untuk simpan, skali lagi die nangis macam tu.. Payah nak pujuk woo.. Tersedu2 nangis...Hai cayang... Xdewnyew mommy nak amek air "gen" Anggun tu..


6 comments:

boni kacak said...

ahahahaha.. dia menangis disebabkan perkara tu je??hehehe

anggun said...

Hahaha..kan..mmg sbb tu jew die meraung mcm mak die ni dh cubit die dgn cubit yg kecik..kehkehkeh..

nadia said...

anggun anggunnnn :)
comeyyyyy angat tahuuuuu.
mati aunty yaya kalau jaga anggun tiba2 tak semena anggun boleh meraung. huhuhu

anggun said...

mmg blh pitam...

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hahaha Anggun ni buat mommy seram je tau

anggun said...

kann..tetibe jew menangis...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...