Thursday, 28 February 2013

Anggun Shopping Style Mak2...

Baru2 ni kitorg adew g Pet's Wonderland.. Nak cari fish n rumput2 dalam aquarium daddy Anggun... Anggun macam biase la, sejak dah pandai jalan, manew nak dukung dah... Dah besar la kunun.. Bile dah lepas, maknenyew ko memang xboleh lepa la kan.. Slalu kene jadi bodyguard Anggun taw..

So, dah sampai, macam biase melawat kawasan dulu.. Tengok meow.. Tengok dog, rabbit n hamster... Anggun excited.. Taw2 die dah xdew jew... Dah puas mencari, rupenyew Anggun adew tengah belek2 barang kat 1 rak.. Yang aku ni xabis2 la berdoa dalam ati Anggun xbwat bende2 yang boleh bwat aku histeria nanti..

Hah... Mujur la Anggun just window shopping jew..hahaha..Dengan gaye mak2 die tu belek2 barang sampai xsedar aku snap gambar die.. Ckit pun Anggun xhiraukan aku.. Sentap taw...huhuhu..





7 comments:

aNa said...

amboi.. bkn main lagi si kenit ni..

anggun said...

Hahaha...akak taw apew yg due oegang tu..?syampu utk dog...hehehe...

Ratu Hatiku said...

hihihi...cutenya... pilih2 apa tu Anggun.. :P

anna alaui said...

alololo...tomeynye anggun..

anggun said...

kak lin...yg anggun belek tu syampu anjing...

anna..time mcm ni comel laa..kalau time jerit,boleh pitam..hahaha

Cho Zila said...

amboi kasi chance memilih yerk.. kalau dah besarnni nanti mesti tiba2jer dalam troli der barang yang kita tak pilih... anggun yang pilih...

anggun said...

hahaha...tu yg xletak die dalam troli...biarkan jew die dalam stroller...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...