Thursday, 28 February 2013

Ok Anggun Pulak...

Arini meh aku cite pasal Anggun pulak... Dah lame xcite pasal budak bambam ni.. Sekarang ni, lagi dah macam2 perangai die... Kalau nyanyi lagu Yuna tu, siap senget2 bagai.. Punyew la feeling xhengat... Tiap2 ari adew jew telatah die yang bwat aku ketawa.. Sebab tu balik keje penat macamanew pun, nampak jew die sengih time aku bukak pintu, hilang sume penat rasenyew..

Sekarang ni lagi 1 perangai die, dah pandai amek remote suruh tukar channel babytv die.. Kalau xtukar channel tu, ko dengar la die menjerit.. Slagi ko xtukar, slagi tu la die akan menjerit2 kt ko.. Haaa.. Time ni xcomel ok.. Aku boleh pitam dengar die jerit..hahaha..

Kalau time tdo pulak, aku letak die dalam cot die yang sambung dengan katil aku.. Taw2 pagi jew Anggun dah kat tengah.. Acamaner tu..? Dah tu,punyew la lasak tdo... Berpusing2..Yang mommy ni tdo la ujung2 katil jew..huhuhu... Xpew laa.. Anak punyew pasal kan..





9 comments:

cik pelangi said...

hahaha... smpai telungkup dek bekas tu.. hahahaha...

anggun said...

Haa..tu la pasal...kalau dh macam tu,acaner nak marah..?dok gelak jew la tgk perangai die..hahahaha

NM03 said...

salam kenal. singgah sini terus tinggal jejak. jom tukar link, citer dan pendapat

anggun said...

hai...salam kenal...nantikan kunjungan balas k...

Nory Zoulkefle said...

amboiii tecik2 lagi dah pandai minat Yuna yer...

sape lah yg terlangkupkan bakul kat kepala die tu...heheheeheh....kena buli ek...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, alahaii comelnya anak. sheila nak pinjam boleh??? hehe

anggun said...

Nory...since die 6 bln lg kalau dgr lagu terukir di bintang tu, die akan calm n behaved..sampai skrg pn kalau dgr lagu tu,siap lentok2 bagai nyanyi lagu tu..yg kes bakul tu xdew sapew yg buli die..die yg bwat sndri..hahahaha...

Sheila...nenek die nak pinjam pn xdapat...waaaaa..mommy die yg nangis nnti...

Ratu Hatiku said...

comelnya... ikut muka linda lah..

akk dah buat entry psl event hrtu tau. nnt singgah ya :D

anggun said...

Yg comel tu ikot sy..yg nakal tu ikot ayh die..wahahahaha...ok kak..japg sy singgah k...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...