Wednesday, 27 February 2013

Beramal Sambil Berkenalan...

Yeah...Aku taw macam agak terlambat aku nak update pasal aktiviti di Rumah Amal Kasih Bestari Ahad lepas.. Ni pun aku bwat quick entry jew sebab aku mengalami kekangan mase kerana event promosi kat opis aku ni sedang berlangsung... So, harap maafkan aku yew...

Ok, Ahad lepas macam yang aku btaw, tahun lepas... macam dah lame sangat jew kan...hahaha... Aku join event yang dianjurkan oleh blogger jugak dalam misi membantu anak2 yatim di Rumah Amal Kasih Bestari.. Sehari sebelum event, aku dapat notification gitu mengenai tarikh dan mase event.. Ala2 reminder laa... So, pagi tu aku sampai kew destinasi pada pukul 7.45 pagi... Mase memule sampai aku rase kekok, asing n sangat lonely walaupun time tu ramai jew owg lain kat ctu... Nasib baik time sampai tu skali dengan Eida.. Memang slami ni kau berhubung dengan Eida jew.. Tu pun kat dunia maya jew..wahahaha..Ayat sastera kan...? Aku taw...

Tapi aku macam biase akan sesuaikan diri dengan keadaan secepat yang mungkin... Supaye aku xrase macam aku sorg jew alien kat ctu...hehehe... Macam mase memule masuk skolah la kan... Then dah makan, jumpe sorang blogger ni name Nora..Dah mule kenal2 n sembang2 walaupun aku xingat langsung apew yang aku sembangkan time tuh... Tu sume strategi supaye aku xnampak neves sebenarnyew...hahahaha... Selepas dah bagi kumpulan n area yang akan dikerjakan kitorg pun masuk dalam kumpulan masing2 walaupun adew 2 org yang sesat dari kumpulan lain... Tapi xpew, kitorg tetap mengerjakan ruang kerja ustaz dengan sebaik mungkin... Hasilnyew.... Sangat ohsemmmm okay.... Time tu aku jumpe dengan 2 orang blogger yang sangat best n sgt cute iaitu Kak Lin n Sheila... Diorg sangat best ok.. So, korg layan gambar k... Aku nak layan jem pulak....okbye....











gigih kan...?hahaha



7 comments:

Sheila Salim said...

assalamualaikum kak, adoii buruk lak rupa sheila hahaha, tetap anggun tu kak lynn. rileks je sebelah tu. hahahaha lambat takpe drpd takda langsung hihi.

anggun said...

Waalaikummussalam sheila...xdew buruk pn..nk bg laju kan..? Hah..hah..

boni kacak said...

Hahaahahaha..walaupun sesat, tapis selamber je kan? Tak bersalah je muka. Kesian kat ahli kumpulan yamg lain..hahahaa

anggun said...

hahaha..padahal ko bajet tempat tu kecik so cpt siap kan...kehkehkeh...

Mila Ahmad said...

eh ada orang sesat erk ? hahahaha..
kumpulan mila pun ada org sesat gak tapi takpe keje setelll huhuhu...

anggun said...

Mila...xpew..sesat pn janji keje siap n blh knl2 jgk kan..

NugRuL SakuRa said...

kehkehkeh....nurul kot yg sesat masuk group mila tuh...hahahaha sampai da lambat..masuk2 jew terus capai berus p ngecat...pastuh baru taw ader group...ahh belasah je la...janji buat kerja...hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...