Wednesday, 1 August 2012

Anggun Learn About Nature...

Weollss baru balik dari beli barang dapur.. Lepas beli barang dapur, daddy ternampak la kedai ikan hiasan.. * memang dah lame pn die nak beli ikan tapi x berkesempatan...* Daddy pn pilih la ikan yang die nak.. Alaa... Ikan kecik2 yang name guppy tu.. Aku ni jiwe kasar ckit.. Xdew mase nak belek2 binatang nih.. Kalau uollss nak taw, my hubby ni selain suke dengan binatang ni * except anjing n kucing...hahahaha...* die pun suke tanam pokok.. Memule aku agk pelik jugak dengan interest die tu.. Lembutkah laki aku ni..? Tulen kew x..? Gay kah...? Wakakaka... But, by the time goes by, i'm used to it...Aku yang ppuan ni pn xsuke tanam pokok...

So, bermulalah pelajaran baru bagi Anggun.. Daddynyew berkata " daddy beli ikan ni untuk ajar Anggun menghargai alam semulajadi dan haiwan..." Nak tergelak pn adew bile aku dengar die cakap macam tu dengan Anggun... Anggun macam biaselah, menunjukkan minat lebih pade bende2 baru.. Skunk ni die baru capai jew bowl tu... Jangan esok luse aku tengok ikan2 tu kat luar sudah... Menangis daddynyew nanti.. Wahahaha... Anggun ni aku tengok macam perangai aku, xdew mase nak layan bende2 macam nih... Nasib la daddy yew... G beli insuran untuk ikan2 tu...

Nak tengok apew Anggun bwat...?

Memule usha dulu..

Pastu...rase ckit boley...?

Tunggu la ikan2 ni...

So, agak2 apew akan jadi kat ikan2 ni nanti ek..? Samew2 la kite berdoa semoga ikan2 ni selamat eh.. Amin...

4 comments:

aNa said...

Anggun wat masak lomak nanti ikan tu..

maszmadi said...

ameen..... letak la ikan tu dalam gobok kalu nak selamat dari anggun... hehe

Anggun said...

saye takot die bwat sushi jew nnti...huahuahua...

Anggun said...

dalam gobok pn anggun dah pandai cari...almari kasut tu slumber jew die bukak...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...