Monday, 13 August 2012

Minggu-Minggu Akhir Menjelang Raye...

Sapew2 yang kuar last weekend kat KL ni sure taw macamanew huru haranyew keadaan traffic kan..? Pegi la manew2 pun, sume pack dengan owg2 yang mengembil kesempatan cuti ujung minggu untuk last shopping sebelum menjelang raye next week... tu xtermasuk lagi huru hara shopping malam raye eh..huhuhu...

Kesahnyew, Sabtu lepas, ialah birthday aku...* nak jugak btaw tu...* aku dengan husband berbuka alas perot kat umah jew.. Then baru kitowg kuar.. G The Intermark kat Ampang Park tu untuk minum Austin Chase... Then lepak with our family bestfriend Iella & Taufik with their son Aaron n Taufik's cousin Maria... Kelasss kau Maria...hehehe... Kitowg lepak kat Pelita KLCC.. We're havin' chat, cite pasal anak2 kami n kebetulan pulak diowg baru jew pindah kew KL dari Melaka.. So, macam akan bertambah la kativiti aku lepas raye ni kan...hahahaha..

 cantik kan deco dalam restoran nih...

Semalam pulak, kitowg diinvite untuk berbuka puasa bersama Dato' Sheikh Muszaphar Shukor eh...silap2.. Bukak Puase dengan cousin husband aku kat Restoran Rebung Bangsar.. Nampak la muke Chef Ismail n Sheikh Muszaphar dengan Bella.. Sebelum kew Bangsar tu, kitowg kew Shah Alam dulu... Kunun2 nak g PKNS cari baju raye husband aku.. Hah..! Amek kaw.!! Jem xhengat.. Parking sampai berterabur tepi jalan.. Ahh.. Ghenti kan ler.. Memang tidak la jawapannyew.. Lepas tu kitowg g Anggerik Mall kat Seksyen 9.. Dapat la beli dress si Anggun.. Baju daddynyew adew yang samew color dengan baju aku tapi size S.. Adoyaiii... Nank cari kat manew lagi tengah2 jem nih..? Last skali, lepas berbuka kat Bangsar, kitowg pn g MV... Sudahnyew, laki aku beli rumpai dengan penyauk ikan kat Pets Wonderland.. Kitowg pun balik jew laa tanpa beli baju raye laki aku..

Macam kawasan setinggan jew kan...hehehehe

Kowg pulak, macamnew kesahnyew minggu-minggu akhir menjelang raye ni...?

2 comments:

maszmadi said...

lorrrr ingat deco atas tu umah ko linda.. teruja aku jap.. haha

ujung minggu siang kemas umah, malam beli barang umah... haha

anggun said...

kalau deco umah sy,memang ari2 sy ajk owg datang makan kat umah saye sebab meja makan banyak kan...hahahaha...beli barang umah eh..blh dah tu nak bwat home warming...hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...