Thursday, 30 August 2012

Perhimpunan Janji Ditepati

Salam Kemerdekaan kepada semua.. Semua owg taw esok merupakan Ulangtahun Hari Kemerdekaan Negara Yang Ke-55.. Ramai yang seronok sebab esok cuti tapi bagi aku xseronok sebab aku terlibat dengan perhimpunan ni sampai kew pukul 2 pagi mengikut jadual... Macam aku xdew family kat umah nak kene mengadap bende2 yang remeh macam ni.. Bukan xdew sifat patriotik tapi agak2 la wey... Nasib la kan.. Dah name pun keje gomen.. Adoyai... Nak pulak ni program under kementerian aku.. Lagi la melebih2 kene prepare... Bukan xdew siaran langsung pn kat TV sampai nak kene sume mengadap kat stadium tu haa..hewhewhew.... Tension kot... Elok2 blh relax esok, dah xblh relax jugak.. Aaaarrgghh..!! Ketuk2, pukul, hentak, baling, mati, abis BYE...

2 comments:

maszmadi said...

MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!

ko dah ada akaun tweeter lum?... hehe

anggun said...

knp dengan acc tweeter...?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...