Sunday, 16 September 2012

Segmen : Gambar Terbaik Aidilfitri


Tetibe gedik nak bwat segmen pulak kan... Aku sure kowg mesti banyak amek gambar sepanjang raye ni kan.. Xkire la pada raye kew brapew pn.. Ataupun mase Open House nanti kew... As long as sepanjang bulan Syawal ni. Segmen ni akan aku tempekkan kat cni sampai abis bulan Syawal nanti..So, kowg boleh la share dengan aku n blogger2 lain dengan care copy banner kat bawah nih, bwat 1 entry tentang post ni kat wall kowg n lepas tu letak link kowg kat ruangan comment aku nih.. Jangan lupe tag kan kawan2 yew..




Kalau nak diikotkan, banyak gambar terbaik aku raye yang lepas.. Tapi xkan aku nak upload sume kan...
So, aku pilih yang betul2 terbaik la bagi aku... Kowang pulak, macamanew..? Share la dengan aku.. Kat bawah ni gambar aku paling suke skali sebab it comes naturally mase aku tengah setting camera untuk snap family potrait...
Kasih Ayah Rela Berkorban...


17 comments:

♥Mr.Petak♥ said...

http://www.mrpetak.com/2012/08/segmen-gambar-terbaik-aidilfitri-by.html

Petak join segmen ni :)
Selamat bersegmen :)

blog-tips-kurus said...

awat gmbrnya tak keluar ye? hhmm... ;)

anggun said...

tq Mr Petak sebab sudi join segmen ni...gambar tu gojesss....

anggun said...

owh...yew kew...?kat cni ok jew..

♥Mr.Petak♥ said...

ha ha la anggun.. gambar eror sikit.. kene kecilkan size kot

anggun said...

baik lah...memang gune DSLR ni gambar besar2 gedabak...huhuhu...

maszmadi said...

testing testing

maszmadi said...

ha dah boleh komen, so boleh join jap lagi... hehe

anggun said...

testing mende kew kak mas...?

anggun said...

sile2...xnak sile berdiri pn blh...

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

OnE_nIeZuKa said...

sweeetnyew..
anda di taq..
http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/1st-giveaway-by-my-kitty-kawaii.html

anggun said...

tq..

Cik Yaya said...

cnteq jgk pic ni... =>

anggun said...

tq cik yaya....

Phat said...

menarik segmen ni aku join nanti..lama dah main sejak sekolah lagi..sejak 2 menjak ni kurang main tenis sebab xde geng nak main..ni plan nak cari geng tu ygbeli raket lagi tu huhu

anggun said...

owh...samew laa...aku pn start dari skolah lagi tapi xdew geng yang blh main tenis...huhuhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...