Wednesday, 19 September 2012

Barang Dari Oversea..

Arini aku terime 1 lagi parcel dari oversea... Kali ni dari South Korea.. Before nih aku beli PSP case dari Hong Kong.. Dah pun selamat aku terima last week.. Yang nih, aku beli long wallet dari South Korea... Sume free shipping k.. After estimate die punyew cost lagi murah dari beli kat Malaysia.. Barang pun ok.. Now, aku tengah tunggu 1 barang lagi dari UK...kehkehkeh... Nanti dah dapat aku update k... International uoolllssss...

2 comments:

maszmadi said...

wah meriah..... obesiiiii gitu kan... hehe

anggun said...

harus la kak mas...nak beli kat dalam negeri mahal sangat..xmampu...hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...