Tuesday, 25 September 2012

London Weight Kew...?

Hahahaha... Kan aritu aku dah cakap 24hb aku adew appointment kat London... Haa.. Ni la die.. Semalam aku pun pg la London Weight Management kat KL Festival City Setapak... Kul 6 aku dah tercongok kat sanew... Dijangka abis kul 9.. Pergghhh...


Memule, macam biase lah, consultancy dulu... Diowg nak tengok dulu bahagian manew yang bermasalah... Yang part aku dah tentu la bahagian perot sebab aku czer kan.. So, lepas discuss n scan masalah aku, die suggestkan aku amek 3 step iaitu 15 sesi which is RM5,800.00. Ubat jew Rm200.00 1 botol kecik n skali gune taw... No wonder la adew owg abis berpuluh2 ribu untuk bwat slimming treaatment nih...

Anggun seronok yew...

Treatment untuk setiap owg adalah berbeza bergantung kepada masalah masing2 yew... Bagi masalah aku ni, lemak dah berkumpul kat bahagian perot n lengan... So, aku akan melalui rawatan pecah lemak, singkirkan lemak n maintain... Time treatment semalam rase tenang jew dengan suasana yang cozy plus music instrumental yang sangat menenangkan...

Banyak bilik kat cni...

Tu free gift for new customer...

 Time ni, Anggun dan En Suami menghabiskan mase bersama.. Bile lagi kan... hahahaha.. Tapi En Suami pandai.. Dia bagi Anggun makan Paparoti then bawak die g tempat mainan.. Die spent duit pun xpew janji anak die diam... Good job daddy....Hehehehe...

5 comments:

maszmadi said...

perghhhhh ber'london lah ko lepas ni yerk... hehe
cumel jerk pink gift beg tu, apa isi dalam?

anggun said...

kew london sajew la sayew..hahahaha..nak pesan fridge magnet..?kat dalam beg tu adew sampel produk die...

aLyNnZ said...

huhh..akak kena maintain reremak kat bhgn punggung dan peha ni supaya xbertambah dgn jayanya..yg ada ni pun liat nak bg ilang sbb xmampu nak spend sejumlah besar duit g LONDON..huhu

chot ok..! said...

perhh..huhu..men landon jer..hee.trgn nk wat treatment muka,tp tak berani..tkut dr elok muka,jd tah pape..ske tgk yg kt tv pasal muka2 tu..hee..

jom baca entry sya dan tingglkn komen...
http://chot91.blogspot.com/2012/09/graduation-day.html

anggun said...

untuk muke, amalkan jew mencuci muke sblm tdo n pakai krim yang sesuai

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...