Thursday, 13 September 2012

Marathon Gambar Sampai Muntah....

Memandangkan Syawal pn dah nak sampai kew penghujungnyew, maka aku pun himpunkan sgala gambar yang ado sepanjang raye ni untuk tatapan semua... Anggun pun dah makin besar n pandai tengok gambar die sendiri... Bile die tengok gambar die, mule la die sengih2 pandang aku.. Yew mommy taw anak mommy memang comey... Bile aku cakap macam tu, mule la die angguk2 tanda setuju... Hahahaha.. Anggun... Anggun... Kowg enjoy la yew nengok gelagat Anggun kat dalam gambar2 nih...


 Ni family makcik aku...

 Ni family pakcik aku... Manew wife die.?
 Arwah makcik aku dah lame meninggal..

  Ni family pakcik aku jugak... Family yang paling ramai..

 Ni pakcik aku jugak...

Ni,xkan kowg xkenal...?

Ni lagi.. Tambah princess kat tgh tu...

 Ni tok aku yang terer masak tu...

 Hari raye makan KFC..

 Amamamam....

 Anggun demammmm...

Demam2 pn tetap kew Cameron...

Aku suke moment nih...

Kat Ladang Teh BOH

Hijau jew...

Anggun in good mood...


Strawberry..yum..yum...

Aik...? Tetibe kat Penang pulak...?

Sweet moment...

Kat Padang Kota Lama pekena Mee Udang...

Haa.. Ni la Masjid Kapitan Keling...

Line Clear habaq hang... Best nasi kandar in Penang...

4 comments:

maszmadi said...

mane gambar open house?..... x dpt dtg, dpt tgok gambo jadi lah.. huhu

anggun said...

kehkehkeh...akan diupload dari mase kew semase...hehehehe

chot ok..! said...

pulau pinang,tempat study sya..ok,rindu kt sne,dah mcm2 tmpt sya lawat..hee..done follow sini,feel free to follow me back n join my contest..:)

anggun said...

tq chot...next time blh la btaw tempat2 yang menarik untuk pg ek...i will follow u...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...