Thursday, 11 October 2012

Anggun Dah Semakin Pulih..

Tengahari tadi aku balik umah hantar makanan kat my mom... Sambil tu nak tengok Anggun... Alhamdulillah, badan Anggun dah kurang panas... Tapi mase aku balik tadi, die tdo jew.. Sampai aku masuk keje balik pun, die tdo lagi... Aku letak telinga aku kat dada die pun dengar macam dah kurang kahak... Apew2 pun kene tengok balik ni sebab tadi mak aku cakap die baru lepas masukkan ubat kat bontot Anggun.. Kenape masuk ubat kat bontot..? Care ni dibuat kalau badan baby terlalu panas... Anggun ni pulak macam xjalan jew ubat yang doctor bagi sebab lepas 4 jam jew badan die akan panas balik.. Masuk arini dah 6 ari la kirenyew Anggun demam.. Xpernah selame ni die demam lame macam ni.. salu 3 4 ari dah baik.. Ni bagi antibiotik dengan ubat demam pun macam tu jugak...

Malam tadi mase lepas bagi ubat antibiotik n ubat demam, Anggun muntah sebanyak2 nyew atas daddy die.. Tapi bagus laa.. Tiap kali Anggun muntah, aku bersyukur sangat sebab die akan kuarkan lendir2 n kahak yang adew kat dalam... Almaklum la, baby kan xpandai nak buang kahak sendiri.. Bile lepas muntah, baru la die ok n xdew batuk2.. Die pun start main laa.. Sampai la mase nak tdo, die xdew batuk2 sangat.. Semoga lepas ni, Anggun akan semakin pulih.. Btw.. Gigi atas Anggun dah kuar sebatang..Hehehehe.. Nmpak putih jew kat atas.. Patut la Anggun asyik tarik jari aku untuk die gigit...

Anggun n mr bunny...

4 comments:

eqbalzack said...

wahhh...cutenya dia. Get well soon ya :)

-eqbalzack-

Aimi Syahirah said...

Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

anggun said...

tq uncle eqbal...

anggun said...

tq...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...