Wednesday, 24 October 2012

Anggun vs Aaron

Haa... Anggun adew kawan.. Name die Aaron.. Aaron ni anak kawan aku n En Suami iaitu Iella n Topek.. Aaron mude 3 bulan dari Anggun.. Kire Anggun ni Kak Long kawasan laa.. Huahuahua... Sampai2 jew umah Topek Anggun n Aaron cbok tunjuk skill masing2.. Anggun biase la pantang nampak mainan.. Yang Aaron pulak, bapak die cakap, kalau slalu tu xnak pun main mainan die tu.. Tapi sebab adew kawan, die pun beria ia la main jugak..

Anggun macam biase la, suke mengumbah kan.. Die kuarkan sume mainan dari dalam bakul pastu campak2.. Tu memang sifat semulajadi Anggun.. Then die pegi melawat kawasan pulak.. Tempat yang Aaron sendiri belum taw nak explore, Anggun dah explore dulu.. Hahahaha.. Gud job Anggun.. Topek pun cakap Anggun pandai rendahkan diri die untuk capai bende2 bawah2 tv tu..hahahaha.. Maaflah Topek.. Anak aku memang advance.. Huhuhu..

Tapi, perempuan tetap perempuan.. Skali Aaron bersuare, Anggun yang sememangnyew hati kace yang ala2 sensitip gitu mule la menangis.. Xpernah lagi sebelum ni owg tinggi suare dengan die.. Hahahaha.. Mahap la yew Aaron, aunty memang dah ajar anak aunty jadi perempuan melayu terakhir... Ahaks... Memang adat la baby boy punyai suare yang kasar kan.. Baru macho katenyew.. Kihkihkih.. Tapi lepas tu sume ok... Anggun dah agk biase dengan suare Aaron dah mule sesuaikan diri.. Dua2 pun main sampai masing2 kepenatan.. Yang mak bapak masing2 xreti2 nak berenti berborak kan.. Wakakaka... Biase laa.. Bile masing2 adew anak kecik, macam2 perkara la yang dibincangkan.. Kebetulan malam tu adew mommy-to-be jugak datang.. Jadi berkumpul la kami ramai2.. Yang mommy n daddy-to-be tu pun kawan aku n En Suami.. So, kami2 yang senior ni pun mencurahkan la ilmu yang ado... Kehkehkeh..


Anggun N Aaron

Ni la budak cenonet Aaron tu..


p/s : Next year Anggun n Aaron dapat kawan baru..hehehehe

2 comments:

maszmadi said...

erm, ada can nak jadi menantu x tu... hehe

anggun said...

hahaha..adik la kak mas...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...