Thursday, 18 October 2012

Milly Moo Poo...


Wahahaha... Aku dengan kakak sebelah aku nih ha baru lepas bergelak sakan dengan perangai MILLY MOO POO nih haa.. Sapew pulak Milly nih..? Wakakakaka.. Milly nih dah la suke ikot cakap owg.. Xboleh simpan rahsia pulak tu.. Hadoi... Boleh pitams aku dengan perangai ko ni Milly oi... Tapi, Milly ni jugak la kawan baik Anggun... Terkekek2 Anggun kalau main dengan die.. Nak taw sapew MILLY MOO POO..? Nih ha die Milly..... Jeng... Jeng.. Jeng...

v






v






v

Ni la Milly

Mandi dulu Milly

Keringkan bulu tu...

Pufff.. Kan gebu tu.. hehehehe

Semalam, bile agak2 aku dah xboleh tahan tahap ngantok aku ni, Milly la yang temankan Anggun... Terkekek2 Anggun dengan Milly.. Milly rajin melayan Anggun.. Pandai Milly jage Anggun.. Xdew la aku risau Anggun jatuh katil sebab die leka main dengan Milly.. Boleh la aku hilangkan ngantok aku jap.. Thanx a lot Milly..

4 comments:

aNa said...

wakakakakakakaaaa.... milly sengal!!

anggun said...

wahahahaha...hamek ko milly..kan dah dapat sengal...

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

comelnyer milly ni...cam best jer game ni...

anggun said...

wahahaha...sile2 cari kat play store k..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...