Thursday, 18 October 2012

Tukar Waktu Tido...

Dalam minggu ni aku rase penat sangat.. Ari Isnin n Selasa aritu dah la aku kene mengemas kat Wisma Kraftangan tu haa.. Memang exhausted sangat rasenyew.. Bile badan dah penat, memang sangat2 memerlukan mase untuk rehat n tdo laa.. Tapi Anggun xreti nak tdo awal.. Aku kul 10 memang dah rase ngantok sangat.. Tu pun balik petang aku sempat jugak basuh kain baju yang dah macam busut tu.. Nasib baik baru macam busut, kalau dah macam gunung, memang aku buang jew baju2 tu.. Beli jew baru.. Abis cite... Settle 1 masalah...

Bile aku dah ngantok tapi xdapat tdo, mule la hantu raye dalam badan aku ni nak mengamuk.. Tu pun aku try jugak untuk stay calm... Bukan nak marah kat Anggun sangat pun.. Die bukannyew paham pun aku penat kew x.. Yang aku sakit ati kat owg yang bwat2 xpaham yang aku penat n need some rest.. Boleh mengangkang tengok tv kat luar bwat xtaw jew yang aku dah ckit lagi nak tukar jadi HULK.. Aku kadang2 pelik, xdew perasaan kew or memang pekak laki aku nih..? Kalau die xmengangkang tengok tv, die kuar g gym.. Hal yang kat umah ni xpayah amek taw... Xpg gym sehari xboleh.. Gemok macam tu jugak aku tengok.. Jangan sampai aku letopkan gym tu dengan ko skali... Hangin betul gua...

So, aku rase aku kene tukar time tdo aku supaye aku boleh jage Anggun sampai lewat malam.. Tapi aku kene amek kire jugak waktu tdo aku bile aku kene bangun tengah2 malam untuk bwat susu Anggun.. Xdew owg tolong bwatkan susu..? Memang xdew lah cite die.. Dah macam single mother pulak rasenyew.. And the next morning aku kene bangun awal untuk g keje n siapkan baju MAJIKAN aku, prepare makanan untuk ditinggalkan untuk mak aku n Anggun makan nanti.. Silap2 mati tengah jalan aku ni nanti... Huh.. Anggun.. Don't worry coz u have ur SUPERMOMMY.. I will fix everything for u.. Mommy loves u so much...


Penyejuk hati Mommy...

4 comments:

aNa said...

bwk2 bersabor... tp kalo dah x sabor, ckp je.. nak gak join letupkan gym tu..

anggun said...

hahaha..sy tengah mencari bahan2 terlarang la nih...wakakakaka

Yunn said...

nape deni comel sgt argggggggggggggghhhh stresssssssssss hehhe

anggun said...

hahahaha...sbb comel tu slalu xjadi marah...hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...