Friday, 7 December 2012

Anggun Merajuk Kew..?

Kesian Anggun... Dah brapew ari aku xblh dukung  or main2 dengan die sejak aku lepas operate ni... Bukan apew, ooeration kali ni melibatkan banyak saraf yang bersangkut oaut kew kepala.. So, doctor xbg aku banyak bergerak or buat apew2 keje termasuklah berlasak2 sangat dengan Anggun... Anggun pun macam bengang jew bile tiap kali die nak dukung dengan aku, tiap kali tu owg lain amek die.. Tapi nak buat macamanew dah memang aku xboleh.. Ni pun dah start bleeding balik sebab terhantuk kepala Anggun... Tuhan jew yang taw sakit macamnew ni... Anggun, jangan rajuk2 taw.. Bukan mommy xnak amek Anggun tapi mommy tengah sakit ni...

Cian anak mommy ni...

5 comments:

Jna marcello said...

alaa ciiannn dye nty mumy da sembuh mamy dukung dye eh ;)

get well soon syg ;)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

alalala cian anggun, meh aunty peeja dukung nak?

mudah2an akak cepat sembuh ye, nnt leh gomol2 anggun =)

anggun said...

tq jna n peeja..anggun dah ok ckit sejak dapat mainan baru ni..

Niswatus Solikah Samik said...

anggun anak yang baik. ada cara nak pujuk anak. sogok mainan sikit oke lah.. hoho.. tak pasal2 mami die yang merajok kang sebab anggun x layan.. :D

anggun said...

hahaha...skunk die dah ok dah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...