Tuesday, 11 December 2012

Anggun Pegi Gym...?

Arini baru adew kekuatan ckit nak post entry.. Arini aku gagahkan diri jugak kew opis walaupun sakit still berbisa2 dalam mulut nih... Hmmmm...Kan aku xdew nak angkat sangat c kecik Anggun sejak2 lepas operate nih... Memule memang semacam jew Anggun tengok aku... Kesian pulak aku tengok Anggun... Tapi nak bwat macamanew... Jangan kate nak angkat Anggun, angkat jug air pun aku xmampu weyhhh...

Untuk meredakan gundah gulana ati Anggun, En Suami pun tiupkan la gym baru Anggun... Macam biase, bile dapat mainan baru, mommy dicampakkan kew tepi... Xnak angkat sangat kan...? Hahahaha... Kemain seronok la Anggun dengan gym baru die nih... Gym ni hadiah dari Aunty Long Anggun sempena birthday Anggun aritu.. Bangun2 tdo jew dah tunjuk nak masuk dalam gym... Nak lawan daddy kew Anggun..? Hahahaha.. En Suami, sile jangan jeles k... I brought the gym into our house...Just for Anggun...hehehe..

senang ckit nak bwat keje lps nih..

seronok yew...



4 comments:

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

pasni Anggun mesti da xmajok sbb mummy die xdukung die kan,hehehe dh de gym tu

Niswatus Solikah Samik said...

kalau lah masa zaman anis kecik dulu ada benda tu, mesti anis x mandi parit, tak masok hutan semua! hahaha!

anggun said...

peeja..mmg die xkisah dah pun..

anggun said...

anis...zaman skunk brg budak2 sume canggih manggih...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...