Monday, 17 December 2012

My Ballerinas...

Hoih...Bz sesangat 2 ari ni...rase macam xcukup rest pun adew.. Manew nak uruskan c kakak lagi, Anggun lagi... Arini baru dapat update blog..ni pun sambil Anggun menjerit2 kat sebelah... Dapat bayangkan x..? Hahahah...

Ok, kali ni aku nak citekan pasal 2 owg ballerina aku.. Sabtu n Ahad c kakak adew show ballet sempena Xmast kat Taiping Sentral... Adew ckit rase bangga dalam diri aku sebab dalam ramai2 kaumCina yang memonopoli tarian ballet ni, c kakak mampu menyesuaikan diri.. Uollss layan la gambar2 ni dulu k... Aku nak siap2kan diri untuk g Lost World of Tambun pulak nih...hehehehe...

Pandai ikat sendiri...


C adik yg geram dgn kakak..


My little ballerina...





Mommy minum Chatime dulu...



Heheheh...




8 comments:

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

due2 ballerina itu adalah superb comel,hihihi mestilah bangge, sekali ngn chinese tu kan,,

anggun said...

Hehehehe..yg kecik tu sampai xnak kene pegang...bajet blh jalan sendiri jew..hahahah

Mrs Velentine said...

comelnya.....wah dia seorang je malay ker??

. i . n . a . z . said...

waaaaaaaahhhh... seronoknya boleh tengok anak buat show. macam biasa... baby anggun adalah sangat adorable. meh nak kiss sket.. muaaaaahhhhh

anggun said...

Mrs velentine,yup..die sowg jew malay...

anggun said...

Inaz...tunggu next year plk klu adew lg...baby anggun mmg suke over shadow kakak die..hahaha..

Niswatus Solikah Samik said...

baru nampak si kakak ni.. hebat ni! sorang je melayu.. wah~ :)

anggun said...

jarang dapat update pasal kakak sebab die dok jauh..adew sedikit rase sedih dan terkilan di ctu..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...