Monday, 3 December 2012

Kek Anggun...

Hmm.. Tadi En Photog adew tag gambar kek Anggun n beberapew gambar lagi kat FB.. Stakat ni aku berpuas ati dengan hasilnyew... Oh yew... Sebelum apew2, aku maybe xkan adew untuk update blog untuk beberapew ari sebab esok aku akan mule berjumpa pakar bius untuk next day operation.. Hope everything will be fine..* sedapkan ati yang tengah berdebar2 xtentu hala nih...* So, kowang layan dulu gambar2 ni k...

Ni warm up...

Ni la kek little princess ni...

Tema kek same dengan tema kad..hehehehe

8 comments:

sis intan said...

hepi belated beday, anggun. sori auntie tak dpt pegi party...

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

sedapnye kak anggun,heheh wat duck face lagi, gerammnye,hihhi

anggun said...

kak intan...tq...xpew..memahami...
peeja...kek anggun yang tu akak sendiri dapat rase ckit jew..huhuhu..

maszmadi said...

so sweet... ada ladybug lagi gitu kan...

. i . n . a . z . said...

sweetnya kek. neway, good luck untuk operate ye. semoga cepat recover.

Niswatus Solikah Samik said...

wah! ladybug dah setahun! happy belated befday anggun! semoga jadi anak yang solehah.. sempat lagi dia buat duck face kan? haha! comel je! :)

anggun said...

Kak mas...ikot tema kek...

anggun said...

Anis...tq...anggun mmg suke bwat duckface skrg ni...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...