Wednesday, 19 December 2012

Apakah Maksud Mimpi Itu..?

Taw x apew ni...?

Sure uollss tertanyew2 apew bestnyew la aku mimpi menatang nih... Hoih.. Best kot sebab jename kete ni memang aku idamkan dari dulu... Memula Hummer1 tapi model yang tu besar sangat.. Then, kuar Hummer2 still besar jugak lagi.. Tapi tu xmemudarkan minat aku pade Hummer.. Pastu, kuar Hummer3.. Haa.. Model yang kali ni menepati ciri2 yang aku suke.. Kecik comel jew tapi still nampak garang... Hummer3 ni mid-sized SUV daripade model yang sebelumnyew..Malam tadi boleh mimpi pasal Hummer3 nih.. Dan ni bukan kali pertama.. Aku pun xtaw kenape aku minat sangat dengan Hummer ni.. Maybe sebab die adew kelas die yang tersendiri... Harga die pulak bermula dari RM459k

Mase memule aku minat Hummer seingat aku adew 2 3 jew kat Malaysia sebab dulu Hummer ni xboleh masuk Malaysia disebabkan size die yang besar n xsesuai dengan jalan di Malaysia... Tapi, by the time goes by, jalan2 di Malaysia dinaiktaraf dan Hummer mulai banyak di atas jalan.. Kalau dulu, hanya yang betul2 kaya jew boleh memiliki Hummer ni.. Harga dah dekat samew harga Ferrari...  skunk ni jew dah murah ckit...Tapi masih belum mampu untuk aku tapaw...Nah aku bagi tengok gambar lagi k...

kan kew garang tuh...


6 comments:

QA's ~ mamapapa said...

owh...hummer!!!idaman ku jugak,eheheeh!!jmput follow kmbali :)

anggun said...

hehehe...adew jgk yang minat hummer nih...

Niswatus Solikah Samik said...

garang nya! hehe... kemain lagi kereta idaman akak ye.. :)

anggun said...

Hehehe...biar mimpi sampai kew bintang...

Mrs Velentine said...

hummer..MV nak sebijik..haha

anggun said...

MV kt sabah mmg byk gune SUV n 4WD kn..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...