Monday, 3 December 2012

Mase Untuk Membuka Hadiah...!!!

Bangun jew tdo, terus daddy Anggun bawak Anggun g depan untuk bukak hadiah...Padahal daddy yangxsabar nak bukak hadiah2 tu.hehehe.. Anggun pun apew lagi, tengok barang2 banyak kat depan, perasaan curiousity die sangat lah tinggi.. Letak2 jew kat bawah, die pun terus merangkak kat hadiah2 tu sume.. Semalam die xtengok hadiah2 yang owg bagi tu... Maklum la, penat sangat kot... Xsempat balik lagi dah tdo...

Mase birthday party Anggun, memang xtaw kat manew kedudukan Anggun sebenarnyew... Servis bertukar tangan kat ramai owg.. Sume geram nak gomoi die.. Anggun pun very the good mood walaupun mata dah ngantuk time tu... Sampai la die sampai kat tangan aku balik, aku bagi die susu then terus die tdo... Cian Anggun.. Penat yew... Ok lah.. Kowang layan gambar2 ni dulu k.. Gambar majlis masih lagi di tangan photog...

Ni sebelum Anggun bangun...

Hah... amek kaw...

Ketok..ketok..dan ketok lagi...

kemain seronok lagi kan....



8 comments:

maszmadi said...

wah!!! manyaknyer adiah anggun..... lepas ni mummy balik xder la anggun tunggu depan pintu kan, sebab dah sibuk nak melayan menan yang banyak tu... hehe

anggun said...

tu laa..sy rase terpinggir taw..#sentap..wahahahaha

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

wah Anggun banyaknye hadiah,heheh kemain lg happy die ye,,hehehe nk sikit =p

anggun said...

hehehehe..kemain eksaited sampai sume bende die ketok...

Niswatus Solikah Samik said...

heee... best nya! banyak hadiah anggun dapat! kesian akak di pinggirkan.. hoho.. :D

anggun said...

Tu la..die xheran pn akak adew kew x..

anggun said...

Tu la..die xheran pn akak adew kew x..

anggun said...

Tu la..die xheran pn akak adew kew x..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...