Tuesday, 11 December 2012

Menu Lunch Owg Sakit...

Tadaaaaa.....


Best kan menu owg sakit nih... Siap bawak dari umah taw pagi tadi... Al maklum la kat cafe opis ni xdew menu yang sesuai dengan keadaan gusi aku nih haa... Pagi tadi pun aku bawak cereal jew... Tapi, maggie ni kene tunggu sejuk n betul2 kembang dulu baru boleh makan... Bile dah lembut baru senang nak telan... Kekdahnyew...hahahaha....


Hmm.. Sebelum tu aku nak wish Happy Belated Birthday untuk En Suami yang jatuh pada ari aku operation - 5.12.12... Sorry xdew kek or celebration... So, malam tadi g la beli 1 slice kek kat Secret Recipe untuk daddy... Lepas2 ni kite celebrate k... Tunggu b dah boleh makan macam2 baru seronok celebrate..Kalau x ayang xdew teman berduet nak makan...hehehehe..


17 comments:

ros_reeza said...

takpe, nanti dah sihat, boleh g celebrated kan.. sekarang ni, jaga kesihatn dulu, k :)

maszmadi said...

sedap gak tu menu orang sakit..... lagi2 lah time ujan ni kan... slruppp slruppp telan... hehe

anggun said...

ros_reeza..tq..mmg menjage sgt2 ni sbb kalau lambat baik,lambat la boleh makan bende2 pejal..huhuhu

anggun said...

kak mas..skali skala sedap laa..kalau dah ari2 rambut pun gugur...huhuhu...

. i . n . a . z . said...

eeeeeeeergh... tengok gambar maggi membuatkan i pun teringin makan megi. semoga cepat sihat dan boleh makan macam2 ye.

cik pelangi said...

haaa... jaga mkn tu leklok naaa.. psst! gugur rambut kang mkn megi hari2.. hahah

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

heheh kak nape mamam maggi jek? mamam la bubo nasi,hehhe

wahhh indulgence,,heheh samelah kite mkn kek tu

anggun said...

tq inaz...kadang2 bile dah xtaw nk mkn apew,maggie jgk jd pilihan...hehehe...

anggun said...

cik pelangi..sbb tu aku xjdkan makanan ruji..hehehe

anggun said...

peeja...dah jemu makan bubur nasi..tapi kalau makan kek nih,masih gagah lagi...hehehehe

Niswatus Solikah Samik said...

akak buat MOS ek.. anis dulu penah kerja kat klinik gg lepas habes spm dulu.. memang kalau nak cepat baik kena jaga makan elok2.. xpe, kejap je tu baik.. lepas dah bukak benang, makan lah puas2 ngn husband! ehhehe... btw, happy belated birthday jugak to husband akak.. :)

Niswatus Solikah Samik said...

akak buat MOS ek.. anis dulu penah kerja kat klinik gg lepas habes spm dulu.. memang kalau nak cepat baik kena jaga makan elok2.. xpe, kejap je tu baik.. lepas dah bukak benang, makan lah puas2 ngn husband! ehhehe... btw, happy belated birthday jugak to husband akak.. :)

Niswatus Solikah Samik said...

lunch hari ni pon makan meggy lagi ke kak? kesian akak... cepat2 sembuh oke! :)

anggun said...

hehehe...x dah anis..arini akak bwk nestum jew..n u know what..?berat akak dah kurang about 3 kg sejak lps operate ni..hehehe..gud for diet kan..

anggun said...

anis...haah..akak bwat oral surgery..tp yg ni bius penuh...btw,husband akak cakap thanx..hehehe

Niswatus Solikah Samik said...

wah 3 kg? byk tu! haha! x rugi operate kan... kihkihkih.. em, welkem.. :)

anggun said...

wahahahah...turun berat sebab xtahan sakit kalau makan banyak2..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...