Sunday, 23 December 2012

Riding Time...

Ari cuti2 xtaw nak bwat apew, then plan nk bawak anak2 g menunggang kuda la.. Bayar sajew jew membership tapi jarang pegi.. Kali ni bawak anak sedare aku skali untuk teman Hanis... Nak bagi Anggun naik kuda, kecik sangat lagi..

Kat cni adew macam2 aktiviti yang boleh dilakukan selain menunggang kuda.. So, bagi Anggun die boleh mandi kolam.. Kemain la seronok sampai ajak naik pun menangis2... Daddy kalau bosan boleh la cube archery or motorcross or gym, or paintball.. Selain beriadah, kite jugak boleh beramal... Kelab ni jugak telah menjadikan Rumah Amal Kasih Bestari sebagai anak angkat.. Berada di cni boleh menenangkan fikiran laa...

nak naik kuda tapi penakot bebudak ni..

jenjalan dalam stable..

nampak tu dok jauh jew...

Anggun jugak yang berani...





pandai menyengih kan...

yeehaaa...







14 comments:

budak khayalan said...

wahh bestnyaa.

anggun said...

u should try...

Cho Zila said...

kat manani... kalau dekat leh ler gi.. teringin gak nak bagi anak2 mencuba... kena jadi ahliker atau kalau nak cuba baru bayar..

anggun said...

akak..ni kat Denai Alam...Xsilap sy blh bayar per ride sebab tengok adew jew yang bayar aritu..macam sy, sy sign up membership..

abah khalisha said...

tgk je biasa..naik tak pernah lagi

anggun said...

abah khalisha,try laa...enjoy taw...

nik ros said...

bestnyer.nampak mcm seronok jea naik kuda tu.

anggun said...

mmg best kak...kalau dah terer lagi best sbb boleh bawak kuda tu jalan2 sendiri..

maszmadi said...

wah sonotlah anggun, mandi kolam lagik yerk.....

anggun said...

hehehe..die dah jd obses dengan kolam..asal bawak naik jew menjerit...hahhaha

Cho Zila said...

thanks ... ooo denai alam.. haritu penah tengok kat tv tapi tak terlepas gitu.. nasib kat sini der cerita... thanks.. mungkin boleh dicubakan...

anggun said...

yup...mmg adew kuar tv pn..try laa..

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

syoknyer lepak sini =) kemain lagi Anggun tak takut kuda yer, auntie pon xbrape nk brani tau,hihih

anggun said...

Anggun mmg jenis yg xtakot...jgn kakak die..penakot kemain.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...