Thursday, 27 December 2012

Yang Manew Satu Idaman Kalbu...?


Haish.. Pening2.. Manew satu nak pilih ni...? Nak g tdo kat Hard Rock Penang kew nak Camera Sony DSC TX20 ni ek...? Dua2 best.. Camera ni waterproof... Aku memang dah lame mencari underwater camera nih.. Tapi, hotel ni pun best gak.. Bukan senang nak dapat tdo kat hotel nih.. Hoih.. Kalau la banyak duit, aku sambar dua2 skali.. Harga dua2 ni samew jew.. Huhuhu... Kowang boleh tolong aku bwat pilihan x...? Kalau kowang, kowang pilih yang manew..?

10 comments:

Mrs Velentine said...

camera tue comel2 lah

anggun said...

kan...?tu yg bwat i confuse..

aLyNnZ said...

kalau akak..akak pilih camera sbb camera penggunaannyer lama..kalau hotel tido semalam 2 jew pastu dahh..

anggun said...

hehehe...kan kak...tapi hard rock hotel ni bukan slalu dapat murah..hehehehe

maszmadi said...

dua2 pon best.....

jom join contest

. i . n . a . z . said...

I pilih kamera. Kalau pegi HRH, komfem sampai sana, u gonna spend another 400-500 lagi. Dengan nak makan kat hrc la, nak beli shirt la, pastu mesti nak beli my first hr shirt untuk baby anggun. Hahahhahahahah ( sebenarnya nak hasut supaya pegi hrh)

anggun said...

hahahaha..kak mas kan....tu kalau sy banyak duit...

anggun said...

inaz...mmg terhasut pun rase nih..hehehehe

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

kalau saye pilih kamera,,haha baru leh feeling ambik pic dlm laut

anggun said...

weeehuuu..dapat byk vote utk beli camera..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...