Saturday, 15 December 2012

Review Hotel Yang Anggun Stay...

Setelah menyinggah sanew cni, akhirnya kami sampai kew Taiping... Aku nak review ckit pasal hotel yang weollss stay kali ni... Hotel ni aku book online sejak bulan 10 lg.. Awal kan..? Sajew aku booking awal sebab dah taw musim cuti skolah... Aku xpernah stay kat hotel ni, lalu pernah la.. Yang aku taw, hotel ni dah lame.. Aku bajet hotel ni xdew la sampai boleh bwat aku impressed sebab harganyew yang xsampai RM100 untuk hotel yang betul2 tengah town..

Tapi sangkaan aku meleset sebab masuk jew bilik Hotel Panorama ni, bilik yang spacious, deco yang simple, moden n cozy.. Adew bath tub lagi taw... Siap kat tingkat 2 n 3 adew shopoing mall lagi... Betul la macam dalam iklan tu " yang mahal tidak selalunya bagus..yang bagus tidak selalunya mahal..." Aku dan En Suami sangat la berpuas ati dengan hotel ni..

Seronok Anggun dapat tawaf bilik ni

Kerusi tu jew la yg x moden..hahahaha

Tengok c kecik ni...

Bersih...

Lepas ni kalau stay kat Taiping lagi, boleh la dok kat hotel ni lagi... Ok lah..nak siap2 dulu sebab japgi nak g Taiping Sentral dah... Nanti aku update lagi k... Daaaa....

8 comments:

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

wahhh cantiknye,,memang berbaloi2 sgt dgn harga tau,,

sonok tgk Anggun, sume dijelajahnya tu,hahaha

Cho Zila said...

macam penah stay kat panorama.. tapi memang dah lamaler jugak..
last gi tepen akak stay kat flemington.. nipun best sebab pool dia kat atas sekali.. nampak panorama taman tasik ngan bukit larut...

maszmadi said...

hah, anggun bleh la berendam kat bathtab tu kan...

anggun said...

Peeja..mmg sgt2 berbaloi untuk tdo n tukar bju jew kn...klu hanimun tu lain cite laa...

anggun said...

Cho zila...flemington penuh..lg pun untuk stay 1 ari jew...

anggun said...

Kak mas,mmg die berendam pun..ble angkat,die jeritkan sy...

Niswatus Solikah Samik said...

betul.. x semua yang mahal tu bagus.. oke sangat lah kak dapat hotel panorama tu.. puas.. lagipon bukan nak duduk selamanya kan.. :)

anggun said...

haah..mmg ok sangat...selesa n bersih..ruang pun luas...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...