Friday, 14 December 2012

Anggun Nak Bercuti...

Arini ari Jumaat kan...Hehehe... Maknenyew, malam ni weollss akan balik kew kampung En Suami di Ipoh Perak.. Walaupun ibu mertuaku sedang berliburan di Bandung... Waahhh.. Kelasss la ibu... Tapi esok lusa balik la tu... Weollss akan berada di kampung till next Tuesday..

Tujuan balik kali ni sebab nak tengok my eldest dotter a.k.a Kakak punyew Pertandingan Ballet Weekend ni.. Then, ari Isnin tu pulak nak bawak anak2 ku bermain air di Lost World Tambun pulak... Actually, percutian ni memang dah lame la dirancang...hehehe... Ati senang, cuti lulus, jalan2, makan2...hahaha... Semoga perjalanan malam nanti dilindungi dari segala bahaya dan weolls dapat selamat sampai kew destinasi.. Amin...





p/s : xsabar untuk aktiviti hujung minggu di luar KL...

4 comments:

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

syokkknyer,,nak ikut,hahah

amin, mudah2an selamat pejalanan pegi dan pulang ye kak,,heheh nnt aunty peeja nk oleh2 dr Anggun,=p hahah

anggun said...

Dh selamat sampai pn peeja...hehehe...nk ole2 apew dr ipoh ni peeja..?hehehe

Niswatus Solikah Samik said...

woah... lost world tambun! anis pernah pergi sekali jep.. best la jugak! selamat bercuti kak! :)

anggun said...

emm..ok la bawak anak2 kan..janji diowg happy...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...