Wednesday, 25 July 2012

Anggun & Keypad Blackberry...Mommy & Jam MNG

Apew kew xdew kene mengene langsung tajuk kat ats ni kan.. Nak kate pantun jauh skali, sajak lagi la tidak.. Hahaha... Cite asalnyew, aku mintak kat En. Suami nak beli jam tangan MNG.. Memule hantar 1 msg, die xreply... Aku tanyew skali lagi 'boleh kew x..?' pun die xreply.. Then aku pun bwat xtaw jew laa.. Pegi merewang blog kengkawan pagi2 ni... Then sampai 1 msg.. ' Adoi... anak b ni bwat keypad hp ayg hilang..huwaaa...nk nangis rasenyE '. Aku pun apew lagi, gelak dulu la bace msg tu...*xpasal2 Anggun dipersalahkan..huhuhuhu... Mentang2 la Anggun tu xpandai bercakap..* Xlame lepas tu, En. Suami pn call.. * die igt aku xbace msg die la tu...*


En Suami : B.. anak b tu dah hilangkan keypad ayg...* bace dalam keadaan merayu2..*


Aku  : Keypad apew yang hilang...? ( sambil dah tergelak2 sakan...)


En. Suami : Keypad 'E / 2' yang dah tercabut anak b korek...


Aku  : Amboi3...mentang2 la Anggun tu xpandai cakap, suke2 jew ayg nak cakap die yang bwat  eh...hangan suke2 nak salahkan anak b tu k... manew pernah die korek2 keypad ayg...


En. Suami : Adew...anak b tu pernah korek2 keypad ayg tu n tercabot.. Tapi ayg sempat pasang balik... b la ni.. Asal Anggun nangis jew b bg die hp ayg...


Aku  : Jangan nak tipu la ayg.. b slalu bg hp b, xdew pn die korek2 keypad b...(masih lagi tergelak2 mintak penampor..)


En. Suami : Memang laa...hp b manew adew keypad...&%*/$! ayg xkire...b kene cari kat mudah adew jual x keypad bb sampai dapat...


Aku  : wakakakaka...lalalalaaa...


Anggun...Anggun...xpasal2 mommy pulak yang kene paw dengan daddy...mommy baru nak paw daddy jam MNG...huwaaaa...mommy pulak yang nangis....sob...sob...sob...

Image 5
Hanya mampu menengok jew laa...huhuhu...

2 comments:

maszmadi said...

kuang kuang kuang..... so sesama mengepaw la ni yerk..

Anggun said...

kehkehkeh..xsempat nak mengepaw, dah kene paw dulu...huahuahua...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...