Tuesday, 31 July 2012

Mari Membantu Meringankan Beban Ibu Tunggal..

Quick entry jew ni... Tengah merewang2 kat blog kengkawan, tetibe terbaca kat blog eyriqazz tentang penderitaan seowg ibu tunggal yang menderita penyakit misteri.. Aku pun terus melawat blog milik Alia Haryanie. Macam biase, aku kan memang xboleh tengok keadaan ibu dan anak yang susah macam ni.. So, aku pn terpanggil untuk share n membantu setakat yang aku termampu... Di bulan yang penuh kemuliaan ni, marilah kita samew2 membantu meringankan beban saudara kita ini.. Mungkin sedikit sebanyak dapat meringankan beban yang ditanggung... Semoga jasa kalian semua dibalas dengan kebaikan..


sayunyew hati tengok anak kecik ni...

setia menemani ibu yang sakit...

Daripada apew yang aku taw, Haryani kini berada di HUSM. Jika tidak dapat membantu dari segi wang ringgit pn, marilah kite sebarkan di wall dan sebagainya sebagai tanda prihatin kita. Segala sumbangan boleh disalurkan kepada : 

Maybank Acc No :164034266923 
Nama : Haryani Binti Mat Hussin
Lebih lanjut : 
http://aliaharyanie.blogspot.com
 Semoga saudari Haryani kekal tabah n terus berjuang melawan penyakit yang dihidapi. Semoga doa kami diterima dan saudari akan pulih seperti sedia kala.. Amin...

5 comments:

maszmadi said...

ameen... dah pernah baca blog dia baru2 ni... sangat kesian coz xder sape dia nak mintak tolong kan... n doktor pon x dpt kesan nape dia sakit...

moga dia semakin pulih n kuat seperti dulu demi anak2 yang semakin membesar... ameen

Anggun said...

amin...tu laa..macam sebatang kara jew..anak die yang aiman tu pn terpakse stay dengan die kat hospital..sangat kesian...

aLyNnZ said...

Ya ALLAH..tgk anak yg setia menanti si ibu semua hati akan tersentuh..semoga ALLAH menyembuhkan penyakit si ibu..sayunyer hati..

Anggun said...

Sedih kan kak.. saew2 la kite berdoa semoga ibu die cepat sembuh dan dapat beraya bersama anak2 die...

sis intan said...

...moga dia dipanjangkan umur dan byk bersabar.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...