Friday, 13 July 2012

R.E.M.P.I.T

Hah..apew pulak halnew dengan rempit ni.. Xdew apew sangat pun...Just nak share cite aku naik moto dengan En Suami g keje arini... Hahaha..Aku ni nampak jew ganas di luar, tapi sgt ayu di dalam..wakakakka..sure kowg rase nak muntah darah kan.. Tapi memang betul, aku tersangat la takot naik moto.. Xtaw la kenape.. Rase macam xsecure... Walaupun ramai kawan2 cakap 'naik moto la senang.. x jem..' tapi pade aku,xpew lah...aku rela bangun awal g keje naik kete dr bangun lambat naik moto...huhuhuhu...

Aku rase dah macam kene dera balakang suami aku kene pukul n cubit..hahaha... Ampunkan kami penunggu gua.... Tapi naik moto memang less secure dari naik kete.. Tapi kalau dah malang tu, dok kat umah jew pn boleh kene langgar jugak kan...hahaha..xpasal2 tengah rilek dok tengok tv dalam umah, tibe-tibe kepala treler tersembul jew dari dinding umah kan...


4 comments:

maszmadi said...

haha, kompem calar balar belakang husband ko tu, tu belum masuk bab cakar harimau lagik tu... :)

sis intan said...

...nak muntah ijo nih...hehe :))))

Anggun said...

nak muntah color lain la kak intan..sy alergic dgn color ijo...

Anggun said...

uiks...?cakar harimau blm blajar lg..sy budak baru belajar...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...