Thursday, 26 July 2012

Anggun feat Yuna - Terukir Di Bintang



Kalau kowg nak taw, ni la lagu feveret Anggun n this is serious.. Kalau die xnak tdo or tgh bwat nakal, kalau dgr lagu ni, sure die akan behave herself suddenly.. Banyak kali jugak aku perhatikan, memang ni lagu feveret die.. Nanti bile dengar lagu ni, die akan senyum memanjang... Sejak die adew permainan bintang die tu, tiap kali dgr lagu Terukir Di Bintang ni, sure Anggun akan seronok...


Skunk ni kalau nak tdokan Anggun, aku just pasang lagu ni... Thanx Yuna...hehehe...

2 comments:

maszmadi said...

eee sume nampak booolat lah plak si anggun nieh...

Anggun said...

hahaha..pokodot kan...kehkehkeh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...