Tuesday, 3 July 2012

O.M.A

Hahahaha...sure kowang tertanyew2 apew kew jadah O.M.A ni kan.. O.M.A stands for Oasis of Muslimah Apparel.. Last Sunday pg kew butik O.M.A ni kat Laman Seri Shah Alam.. Baju2 kat cni very the uollss.. *hah..ingat aku tertinggal perkataan la tu...xbaik taw...* Design2 kt cni memang stylista tapi tetap menutup aurat... Pemiliknyew adalah seorang wanita yang tinggi lampai dan bergaya... * lupe pulak aku name akak tu.*
Masuk jew kat butik ni,memang akan terpegun dengan interior die... Susunan baju2 n tudung yang bermacam2 fesyen.. Sumenyew direka sendiri oleh kakak tu.. * tu katenyew la kan..* Rate harga bagi baju kat cni, RM300 n above. Tudung pulak RM89 n above.. Skirt uollss blh dapat dgn harga RM80..







Kowang xkan menyesal la beli baju kat cni.. Design2 kat cni agak rare laa.. Up to date but still menutup aurat.. I sempat la sambar 2 pasang baju.. Tu pun En.Suami dah jeling2..kehkehkeh... Tq taw cyg.. Cantik x.. Cantik x..

p/s : 8 Julai ni O.M.A akan bwat catwalk kat Laman Seri di perkarangan Restoran Mr. Steak House.. Manew taw kot2 adew promotion time tu kan... Menjamu mata sambil menjamu selera...hehehehe

2 comments:

Yahya Maizom said...

Assalamualaikum, boleh tolong lasikan address nya tak? I baru tgk tadi di tv tapi xda info. . . ..

anggun said...

owh...sorry lambat reply.. exact address die sy xpasti... tapi akak blh pg kat laman seri sek 13 shah alam..butik OMA ni btl2 atas restoran mr. steak house..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...