Wednesday, 28 November 2012

5 Langkah Pertama Anggun...

Ahaa.. Siap sedia la aku lepas ni... Anggun dah start melangkah.. Semalam mase dok rehat2 tengok tv, sambil main botol air, Anggun melangkah sebanyak 5 langkah tanpa sedar.. Hahahaha.. Tanpa menggunakan walker or sebarang bantuan taw...Tu menandakan xlame lagi Anggun akan berjalan.. Weehuuu.. Dah boleh cari kasut Nike untuk Anguun...

Anggun ni kire rajin n ringan kaki nak melangkah.. Kalau die jatuh, die akan berdiri balik n cube melangkah lagi.. Samew macam mommy die yang gigih... Wahahaha.. #tangandibahumatakeatas... Lepas ni boleh main kejar2 kat shopping complex kan Anggun.. Keep it up Anggun.. I'm proud of u...



3 comments:

maszmadi said...

abis, anggun dah jalan sendiri, x guna lah playskool baru anggun tu yerk

hehe

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

oh anggun kenape kamu comel sgt, hari2 tgk die boleh jd terapi tau,,gerammmm,hahaha muah sikit,,

pasni tekeja2 lg best kak,haha

anggun said...

Hahaha...memang akn kurus la lps ni...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...