Monday, 26 November 2012

Dah Tiba...!!!

Yay..!! Apew yang dah tiba..? Musim buah laa..hehehe.. Aku memang sangat suke buah manggis.. 1 guni pun aku boleh abiskan... Rambutan pun aku suke bangat... Arini adew kakak kat opis aku nih bawak buah rambutan dari kampung... Best rambutan yang Kak Intan bawak ni.. Buah die bersih jew.. Yang penting xdew semut.. Letak pulak belakang tempat aku.. Hmm.. Alamat habis la kak oi.. Apew2 pun terime kasih bebanyak Kak Intan.. Kalau boleh, lepas ni bawak la manggis kew, langsat kew.. Kakakaka.. Janji jangan durian jew...hehehe..



8 comments:

Jna marcello said...

Mmg na tgh mengidam mkn rambutan kak..
tgk pix ni bertambah2 ngidam ;|

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hehehe memg sorga la dpt buah2 gini,mkn smbil wat keje,hehehe

kak, saye bukan org penang tau,study kat penang tahun4,hehehe jd sikit2 tau lah,hahah yg pasal ikan bakar tu ada kat area jetty, petang2,,memg malatops

anggun said...

Alahai ciannyew jna...kalau akak adew kebun rambutan,blh la akak hntrkan..huhuhu...

Nor Salmi said...

Sekarang musim buah-buahan. Sana-sini org jual buah.Buah rambutan tu, sedapnyaaaaa..

anggun said...

owh yew kew..?akak pg makan ikan bakar kat medan ikan bakar gold coast yang dkt queensbay tu aritu..tempat die agk tersorok ckit..antara umah banglo n condo xsilap...

anggun said...

untung owg yang adew dusun buah buahan kan..petik jew kalau nak makan buah..huhuhu

Niswatus Solikah Samik said...

rambutan! sedap nya.. tp kalau over makan, boleh jd sakit tekak kan? anis dah pon sakit2 tekak gara2 makan rambutan berkilo2! hoho

anggun said...

haah nis...blh jadi batuk2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...