Tuesday, 27 November 2012

Alamak..! Anggun Dah Bangun....

Pagi tadi, macam biase aku bangun, mandi n siap2 nak g keje.. Sebelum bangun tu, aku memang dah cium Anggun siap2.. Suke tengok muke ketat die bile kene kacau time tdo.. Hahaha.. Then, aku g mandi.. Kuar jew dari bilik air, Anggun dah tegur aku.. " Mey..." Aik...? Anggun dah bangun..? Masak mak aku nak layan die japg nih.. Slalu time aku hantar die kat bilik mak aku, die tdo lena lagi.. Ko cium la macam manew pun, xkan die bangunnyew..Paling tidak die akan menggeliat jew...

Bile dah bangun, Anggun macam biase la, tetap dengan sengih die tu mintak aku angkat die... Aku pun bawak la die g iron baju, aku siap skali kat bilik blakang tu.. Nasib baik die nak dok diam dalam carseat die tu.. Comel jew gayenyew... Pastu, dah tengok aku siap2, die pun hulur la tangan.. Aku angkat n hantar dalam bilik mak aku.. Mak aku pun terkejut tengok Anggun dah bangun.. " Hai.. Ni pukul brapew pulak la nak tdo ni.." Nasib baik la aku dah masak siap2 makanan untuk mak aku..Al kisahnyew, semalam Anggun kul 8 dah tdo.. Sebab tu die bangun awal pagi ni... Dah puas tdo la tu agknyew.. Nasib baik die xbantai bangun kul 3 pagi.. Kalau x, memang aku nyanyi lagu P Ramlee tu la jawabnyew.. Huahuahua...


tengok la die senyum dgn mata sepet die tu haa..

ceria betul pagi2 ni...

8 comments:

Niswatus Solikah Samik said...

alololo.... cepet nye mata anggun ni! comel! puas sgt tido tu kalau dah dr 8 mlm tdo.. hehe..

#eh, tak pe ke anis panggil akak anggun jugak? tak tau name! tgk nama blog akak anggun, bantai je panggil anggun! haha

anggun said...

hahaha...ikot suke..name akak linda...anggun tu name c kecik mata sepet tu..

maszmadi said...

hoho, dah lari schedule yerk anggun... x per malam ni ikut jadual semula yer.....

anggun said...

harap2 macam tu laa..kalau tidak,mommy yang kene tukar schedule..huhuhu

SURIA AMANDA said...

comelnya anggun...cantik senyuma dia..

anggun said...

tunggu die bwat duckface plk..hahaha

Niswatus Solikah Samik said...

oke.. lepas ni boleh lah anis panggil kak linda! baru tau.. hoho.. :D

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

heheheh comel jek,,pagi2 dh senyum bru syok

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...