Friday, 23 November 2012

Birthday Girl Demam...

Quick entry jew ni... Arini aku terpakse half day sebab time aku keje tadi mak aku call cakap birthday girl demam... Adoyai...Baru nak naik berat badan die.. Mak aku cakap, Anggun xnak minum susu.. Lagi la aku risau... Last aku text bos cakap nak half day.. Nasib baik dapat bos yang memahami... Sampai kat umah,tengok dua2 pipi die dah merah.. Susu sebotol penuh lagi xisap.. Rase dahi die, panas gile... Doakan Anggun cepat sihat yew...

7 comments:

aNa said...

demam umur sthn tu..

maszmadi said...

setuju ngan ana..... sok masa nak tiup lilin, mesti anggun sihat... hehe

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

anggun demam nak tukar umur ni,,moge cepat sembuh ye, nnt leh celebrate birthday,,=)

Niswatus Solikah Samik said...

harap anak akak cepat sembuh ye! :)

anggun said...

harap2 macam tu la kak..

anggun said...

tu lah..harap2 sht la sebelum sambut bday ni..hehehe

anggun said...

tq niswatus...alhamdulillah..dah ok dah demam die..cume tinggal ckit2 jew lagi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...