Friday, 23 November 2012

My Mistake... I'm Sorry...



Aku nak mintak maaf pade sume yang dh komen kat entry2 aku yang lepas sebab aku dengan tidak sengaje telah terdelete komen2 kt entry tu... Agak complicated ckit sebab ruangan komen aku adalah nuffnangX chat.. So, aku sign out nuffnangX tu sebab aku nak ruangan komen aku yg lame balik... Dan tetibe, sume komen yang adew dissappeared..huhuhu.. Sedih jugak la sebab ramai yang wish bday Anggun... Aku mintak maaf sesangat yew kengkawan.. Bukan aku sajew buang komen tu sebab aku suke bace komen2 kowang kalau aku bukak blog.. Senyum sowang2 aku bace komen2 kowang taw... Sekali lagi, aku mintak maaf...Jangan serik komen kat blog aku..

10 comments:

maszmadi said...

alahai sayang nyer....

axtually ada kut cara nak kembalikan kotak komen pada asal tanpa signout nuffnang x tu..... tapi aku x study lagik la coz aku x register nuffnang x tu kan.. baca kat blog orang lain..... huhu

. i . n . a . z . said...

hehehhehe.... pakai commentbox biasa senang kot dari nuffnang punya tuh

Jna marcello said...

HAHAHA ;)
its okayyy awk..
xsengaja kan?
hihihi

ELY FAUZIANI ISMAIL said...

Dtg jln2 sini n follow u bck :-)

anggun said...

Study kak mas study....pastu btaw sy...

anggun said...

Inaz..tu laa..lps ni mmg gune comment nox yg biase tu jew...

anggun said...

Tq sbb memahami jna...

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

xpela kak,hehe dimaafkan,,dun wuri,,saye tetap akan komen =)

anggun said...

hehehe..tq ely..

anggun said...

tq peeja..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...