Thursday, 29 November 2012

Anggun Dah Kamceng Dengan Langkah 3..

Alhamdulillah... Seminggu lebih dah Anggun bertukar susu ke Langkah 3, nampaknyew Anggun dah boleh sesuaikan diri dengan susu batu nih.. Walaupun memule die xnak minum n cherry berry ckit.. Tapi masuk 4 5 ari, Anggun dah back to normal...

Thanx kepade Kak Mas yang bagi sample Frisolac Langkah 3 untuk Anggun..hehehehe... Slalu owg bagi rase yang sample dulu baru beli yang pack besar tapi aku dah beli pack besar baru bagi yang sample.. hehehehe.. Xpew lah.. Janji bende tu xmembazir kan...

Anggun dah semakin ceria n bambam skunk ni.. Bulat jew aku tengok.. Baju2 die sume dah sendat2..hahaha... Makanya... Kene g shopping ni... Yesssss...!! En Suami lepas bace statement ni confirm pitam terus.. Pantang ioollss call jew sure heollsss akan tanyew, " adew apew2 nak beli kew.." Ohohoiii.. Matiklaahhh...!! Heollsss adew kuase psychic uolllsss... Wahahaha...

nampak lengan ketul2 tu..?hehehe

6 comments:

Mrs Velentine said...

cutenya dia..sorry typing error..anak pertama & kedua sama tahun..sorry yea

anggun said...

hehehe...xpew..

maszmadi said...

alhamdulillah..... patut arr laju jerk dia melangkah nak jalan sendiri yerk, minum susu langkah 3 rupenyer.. hehe

anggun said...

tu la pasal...dah berlangkah2 dah...

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

pasni dh boleh ambik yg ke4,haha

anggun said...

Yg kew 4 lmbt lagi sbb yg ni smpai 3 tahun...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...