Thursday, 29 November 2012

Apew Anggun Tengah Buat Ek...?


Duckface lagi...hehehe

Rindu pulak tetibe kat Anggun bambam tu.. Ntah apew la yang die tengah buat dengan mak aku kat umah..? Semalam mak aku cakap die ngacau mak aku masak... Slalu kalau time2 macam ni, mak aku dengan Anggun layan cite Korea sambil landing2 kat hall.. Anggun layankan mak aku tengok cite Korea sambil tdo.. hahahaha.. Janji mak aku adew tepi die...

Semalam Anggun dah melangkah banyak tapak.. Xlame lagi berlari la tu..kehkehkeh... Bile dah boleh berjalan sendiri nanti senang nak bawak die travel memane.. Kalau x, nak kene ngusung stroller die tu haa... Haishhh.. Xsabar tunggu balik keje.. Slalu kalau balik keje, Anggun la menyambut aku dengan sengih2 die tu...

4 comments:

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

mesti best kan kak anak sambut,heheh

anggun said...

Sgt seronok..klu die xtdo, dgr bunyi kunci jew, die dh pandang pintu umah...

Niswatus Solikah Samik said...

ahakz! anggun pon layan korea! kpop lah tu jap lagi! hihi..em, walau berpisah sekejap pon dah rindu sangat2 ye kak.. kuat ny kasih sayang seorang ibu.. :)

anggun said...

Tu lah...tiap2 ari rindu...bile dh jd ibu nnti,taw la perasaan tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...