Wednesday, 21 November 2012

Manew Anggun..?



Balik keje semalam, bukak jew pintu umah, nampak Anggun dah menyengih dengan muke baru bangun tido die tu sambut aku balik.. Tengok senyuman Anggun tu rase macam baru lepas kuar spa... Punyew la release jew rasenyew... kehkehekeh...

Lepas tu aku masuk bilik tukar baju hapew bagai... Then, aku masuk dapur, masak air, cuci pinggan mangkuk yanga dew dalam sink tu.. Tengok lauk jap dalam peti ais.. Slalu kalau aku kat dapur, c kecik tu mesti akan mengekor aku g dapur.. Tapi kali ni x.. Xpew lah.. Maybe die tengah main mainan die kot... Aku kuar jew dari dapur, g kat ruang tamu, tengok Anggun xdew.. Sunyi sepi jew kat hall.. Mainan die pun adew jew die parking baek punyew kat tepi dinding..Mak aku semayang dalam bilik.. Xmungkin die bawak Anggun.. Kalau bawak Anggun masuk semayang memang die duduk kat tempat ko nak sujud tu jawabnyew...hahahaha.. Manew Anggun pegi...?

Tengok... Anggun parked baek punyew...Tapi manew Anggun..?

Nampak kat manew Anggun..?hahaha

Haish... Bwat mommy cuak jew taw Anggun ni.. Manew la taw kot2 culik dek UFO kew.. Sebab aku memang confirm xdew laluan keluar yang membolehkan Anggun keluar dari umah... Kain dalam bakul tu dah la merimbum macam pokok bunga kertas bandaran jew.. Manew mommy nak perasan kalau Anggun dok senyap jew balik kain tu...huhuhu...

Then, aku pun bawak la die kuar dari rimbunan kain tu... Diam la kejap ats riba aku.. Lepas tu ko jangan harap la die nak dok setempat.. Die berdiri depan tv, menyusur sepanjang kabinet tv sampai kat stool nih haa.. Lepas tu, mule la die menyengih, joget lenggang2 kangkung die tu sambil lepas2 tangan.. Eksyen la tu dah boleh berdiri sendiri...

Kemain lagi die..

Tapi kejap jew Anggun dengan aktiviti tu.. Xlame lepas tu, die merangkak kat rocker die pulak.. Ntah apew yang digodek2 kat kat rocker die tu..Hahai... MAcam2 perangai Anggun ni.. Dah penat main, mule la mintak nak nenen.. Tapi aku memang dah standby bancuh susu die siap2.. Dah taw dah rentak die..hehehehe

Cari apew tu..?

2 comments:

aNa said...

byk aktiviti anggun ye... seksi peha tu.......

anggun said...

Alamak...aurat...hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...