Thursday, 22 November 2012

Kene Hijacked..!!!

Sejak Anggun dah pandai menggunakan gajet nih, laptop aku kew, playbook kew, tab aku kew sume kene hijacked dengan Anggun..huhuhu.. Pantang nampak aku switch on jew, die pun mule la dekat.. Sebab tu sekarang online pun pakai tab jew.. Tu pun tunggu Anggun tdo.. Kalau die tengah main mainan die, sanggup die tinggalkan mainan die semata2 nak merampas gajet2 aku...

Bile dah dapat tab aku, die soh bukak Milly Moo Poo die tu jew... Lepas tu die hempasnyew tab aku nih haa.. Adoi cyg oi... Dah la omak kau ni kuar airmata darah dulu baru dapek hp nih dari abah kau haa..huhuhu... Bile xbagi die bantai jeritkan aku.. Abih tu camno..? Daddy tengok la anak daddy nih... Sebab tu aku kalau balik umah memang dah jarang belek fon aku nih.. Tu yang kadang2 owang call kew msg kew, memang esok pagi la aku tengok.. hahahaha... Mintak hampun la yew kengkawan... Adew kew kengkawan aku yang call aku lepas time keje...?

So, aku cadangkan.. Sempena birthday Anggun yang 1st nih kan, daddy belikan la ipad mini tuh untuk Anggun yek..? hehehe.. Biar mommy pulak hijack ipad Anggun tengok camnew... hehehe..

Tgk la gaye die nak mencapai tab aku nih ha..







4 comments:

maszmadi said...

"nak iPad mini! nak iPad mini!" kata anggun.....

hehe

anggun said...

Nak jgk...nak jgk..sahut mommy..weeee...

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hahha anggun dh pandai nk main gadjet ye, pndai die minx adiah

anggun said...

hehehe...die mmg pantang tengok owg kuarkan fon kew,tab kew, PSP kew..sume dicapainyew..dah kene bwat wishlist utk Angun ni..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...